Volite Adu Ciganliju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

joGooOOD

Ističe se
Poruka
2.201
Diskutovala sam sa drugaricama o nasim kupalistima...jedne vole bazen,druge nikakvo kupanje ali zato ja obozavam adu ciganliju...iona ima tako dobru atmosferu :D kao da idete na more sa drustvom...a nedavno je bila zurka kondoma,ko je bio???kako je bilo???Inace,i jeftinija je u svakopm pogledu :shock:
Tash je 180 a ada 12(karta autobusa)

joGooOOD:
Diskutovala sam sa drugaricama o nasim kupalistima...jedne vole bazen,druge nikakvo kupanje ali zato ja obozavam adu ciganliju...iona ima tako dobru atmosferu :D kao da idete na more sa drustvom...a nedavno je bila zurka kondoma,ko je bio???kako je bilo???Inace,i jeftinija je u svakopm pogledu :shock:
tako je ! ne bih menjao Adu ni za sta... stim sto ja placam 40 (povratna za camcic)... 8) Ada rulz 8)

Zar vam nije prljavo tamo da se kupate?! Moj drug dobio sugu posle Ade-uzas! Kad samo pomislim na onoliku travuljinu, i na svu onu decu koja piske u vodu, muka mi je...
ps. tamo na pocetku Ade, na prvoj plazi su uvek zabe u prolece, a ljudi se posle tu kupaju...

cistoca je bas ok.!verujte mi...ono,mislis da je na bazenu bolje?jos gore...deca piske u onu hlorsku vodu,infekcije,nemas prirodnog preciscivaca,inace je hlor i za kozu otrov...........a i ada ima atmosferu mora :wink: ni znam,odem s deckom,imamo svojih 10 metra pri kraju i....

Za tu svu prljavstinu krivi smo sami kao nacija koja samo kuka i nista ne preduzima oko toga, nego cak daje svoj doprinos da ona izgleda jos gore...

Pre malo vise od mesec dana, na Adi pored mene sede zena i muskarac koji razgovaraju bas o tome kako je Ada mnogo prljava i kako ne dozvoljavaju svom malom sinu da se kupa i kako bi neko mogao nesto povodom toga da uradi...A njihov mali sin, na par metara od nas, zagazio u vodu do kolena i vrsi nuzdu...A oni nista. UZAS!!!

joGooOOD:

Upravo je to posledice toga sto razne stvari plivaju po vodi! :evil:
Trebalo bi uvesti volonterski rad za sve prave ljubitelje Ade (ima ih, po mojoj proceni oko 200-300, koji su tu i 2. januara), one koji dolaze tokom cele godine. Oko odrzavanja, zivotinja, higijene... :wink:
A za sve ostale karta 200 dinara! :twisted:
Ada bi onda bila raj :lol:
Pozdrav 8)

apotekarka:
Meni je lepša desna strana, tamo gde je ada safari i veslački klubovi :D

Ha, ha, ha...
Apotekarka zna!
Da ne volis mozda i nauticki klub?
Ne reklamiraj. Safari je i ovako postao pretrpan. Najbolji je tokom radnog dana prepodne. Ali juce nije bilo pomfrita :? , posto ne volim ribu :( Sve su pojeli! :shock:
:wink:

Ja od rodjenja imam camac i kupam se nadunavu i savi.
Mnogo sam kampovao po rekama(dunav, sava, tisa) jer sam i pecaros.
Svaki dan sam leti na beloj steni(ispod visnjice na dunavu) i stalno se kupam.
ALI prema adi ciganliji imam averziju!
Volim uvece da se setam tamo i da vozim bajs u toku dana, ali da se okupam NIKADA.
Pa dnevno dodje bar 70 000 ljudi.
Svako "istrese" bar 1dl urina a ta voda nikuda neotece.
Boze kako je to strasno!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back