Volim.

...volim zeleni caj...rembraco kafu....palacinke(slane,slatke)...italijansku kuhinju...volim kad muskarac kuva... :D Schweppes...tuborg pivo...medena srca...praline...sladoled...leto,sunce,+35*stepeni...
przenje na suncu....more...talase...pesak..palme...nebo...
mehurice...leptirice...setnju...letnju kisu...sneg..samocu...knjige..novine..internet... astrologiju....klasiku...operu...balet...umetnost...krevet..spavanje...jutro..korale..mirisne stapice...etericna ulja..svece....svilu...egzotiku...arapsku,indijsku muziku...mitologiju..putovanja...volim tackice....smajlije...zivotinje...da posmatram ljude..volim da se smejem...volim da se mazim...volim da mastam...volim da volim... :D

volim skandinaviju...mitologiju...cajeve(posebno crni i zeleni)...svoje drustvo...svu moju muziku...
jezike,istoriju, sneg-puuuno snega, planine,jezera, moje starke i martinke..
i naravno...jednog Ducu...

Volim da, kad se u toku nocu probudim, posmatram svjetla grada...i zvijezde...i more...neopisiv je to osjecaj...

Volim da sama, u "susjednom" gradu shetam parkom u proljecnja popodneva...i u ranu jesen...

Volim miris trave posle ljetnje kishe...

Volim da lutam sama nepoznatim ulicama...da istrazujem nepoznato...

Volim da odem na jedno mjesto odakle se vidi skoro cijeli grad...ili bar onaj njegov najljepshi dio... i razmishljam...

Volim da posmatram talase po hladnom, vjetrovitom zimskom danu...

Volim da se prisjecam...malih trenutaka srece... naizgled tako beznachajnih... a koji me ispune nekom nostalgichno-tuznom-toplinom...

Volim umjetnost...volim slike Warhol-a, Basquiat-a, Picasssa...

Volim da crtam...

Volim crno vino...

Volim poeziju Jima Morrisona...Volim Bukowskog...volim mnogo velikih ljudi...

Volim da...sanjarim...

volim..ovaj grad iako je mali,volim svoje drustvo u njemu i sve nase noci ne prospavane
uz muziku i vino..volim da citam..volim kolace..

volim...sve sto moj zivot cini mirnim i lepim
i naravno..svoj trening iako je naporan

Volim da malo mucim sestru kad mi bez pitanja uzme maskaru.Volim spagete, makarone, pekinsku patku, i u opste italijansku i kinesku klopu.
Volim da gledam Mesec. Da ga gledam sa mog prozora... Da pisem nocu i ako nista ne vidim u mraku.
Volim da slusam diskmen. Da u njega ubacim Mp3 od Rammstein-a i da uzivam.
Volim da planinarim po 2-3 dana sa planninarskim drustvom. I sa tatom. I volim sto sam tako jednom spavala u maloj seoskoj skoli od 12 nocu do 6 ujutru. I to mi je bio najbolji san ikada.
Volim ovaj forum, najvise svastaru i muziku!
Volim masline sa paprikom. Uzmem ih po 10-15 pa se nazderem i onda mi onaj njihov sok ubije vodu u organizmu pa samo sto ne krepam.
Volim kad moj tata ode na poslovni put i donese mi holandske bombonjere. Njih posebno volim.
Volim da citam. Knjige, stripove, novine, bilo sta. samo ne udzbenike i lektiru. To mi ubija zelju za zivotom.
Volim MANSONA!
Volim da se setam po pesku i da razmisljam. I da bacam kamenje u more.
Cesto volim da budem sama i da razmisljam ili sanjarim.
Volim NUTELU sa ili bez palacinke!
Volim da setam sa svojom najboljom drugaricom po Kalemegdanu i da se kao mala deca pentramo po zidinama.
Ja u opste volim da se nekad ponasam potpuno idiotski, kao neki naduvani debil.
Volim da sebi skuvam nes kafu kad moji nisu tu. I da ponekad gucnem malo kineskog vina od sljive.
Volim da prepesacim ceo grad sa prijateljima pa da onda sednemo u mek i zezamo se do zla boga.
MIslim da ipak NAJVISE VOLIM KAD MI DODJU MOJA DVA NAJBOLJA DRUGA IZ INOSTRANSTVA PA SE PROVEDEMO DVE NEDELJE, KOLIKO MOGU DA OSTANU.
Volim da jedem nezrele sljive, ribizle i nezrele kajsije.

Mislim da bi ovo bilo sve najvaznije... :)

Back