Volim, volim

A sta volite kod ljudi koji su vam dragi?
Sve hocu da cujem, po stavkama... je'n, dva, triii...

Njihovo prisustvo i energiju.
To sto jedni drugima mamimo osmeh.
To sto jedni pred drugima mozemo i suzu da pustimo.
Volim i kada smo skupa a cutimo.
Kada se pogledamo i znamo sta ono drugo hoce da kaze.
Volim otvoren razgovor bez ustezanja i bojazni da cemo biti pogresno protumaceni.
Volim njihovu dobronamernost, odsustvo zlobe.
Volim ih i sto me trpe ovakvu :rumenko:

volim sto mogu da im verujem. volim sto oni meni veruju. volim sto u pola sata mozemo urnebesno da se zaebavamo, i da pricamo o najbolnijim temama. sto nemamo tabue. volim sto se svi redom smeju nako..od srca:) sto su pametni. dobri. plemeniti.
mnogo dobre ljude imam u zivotu. to je bre..bogatstvo:)

Volim ih sto ne osudjuju,
sto vide zivot kako ga ja vidim,
sto me podrzavaju kad mi toga zafali,
sto me guraju napred i kad ja necu,
sto su u stanju istinu da mi saspu u lice bez imalo bojazni,
sto znaju kad mi se kuka i puste me da zapomazem,
sto nisu pobegli kad sam bila emotivni vampir nezadovoljan i sobom i njima,
sto sa nekima od njih mogu da stucem litar zestine i da cutim kad mi je tesko...

- - - - - - - - - -

Ima jos doduse... al' vec zalazi u detalje...

Prijatelje volim zato sto im je stalo do mene bas kao i meni do njih i sto vode racuna o meni bas kao i ja o njima. Duhoviti su i britkog uma, bez obzira sto su razlicite generacije i razlicite kategorije ljudi u pitanju, uvek spremni da se nasale na tudj i na svoj racun, da zapevaju, ako treba i pevaljki otmu mikrofon u sred fensi kafane. Uravnotezen im je pristup drugima, odmereni su. Ako i naprave neku pizdariju to je u ime pravde i istine, zbog viteskog duha i arhaicne naivne plemenitosti. Curice su mi posebno drage zato sto umeju da se otkace i provedu na neki fin nacin, zato sto su pitome i brizne. O roditeljima, najblizoj rodbini i bivsoj simpatiji ne bih da trosim reci, super su mi, kakvi su da su moji su. :)

volim kad:

me ne zamaraju nekom bezveznom pričom,
ne brbljaju ko navijeni a kad ja hoću nešto reći na koncu, prekidaju me u pola rečenice
imaju obzira da nisam raspoložen za druženje
razumeju šta sam hteo reći a da ne moram da im 'nacrtam'

volim sto mogu da im verujem. volim sto oni meni veruju. volim sto u pola sata mozemo urnebesno da se zaebavamo, i da pricamo o najbolnijim temama. sto nemamo tabue. volim sto se svi redom smeju nako..od srca:) sto su pametni. dobri. plemeniti.
mnogo dobre ljude imam u zivotu. to je bre..bogatstvo:)

bravo,ovako i ja mislim

Back