Antigon@
Elita
- Poruka
- 16.980
Citiraj, Dilajt, citiraj.
Ko je super, Čičak ili ja?
Ko je super, Čičak ili ja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
pa i neam pojma...slapše te čitam...
PS. Za one koji ne vole i nisu voljeni... Da li smatrate da vam fali ta ljubav muskarca/zene?
Jel moguce ziveti zivot bez ljubavi partnera?[/B]
Шта волим код тебе?
Постављаш ми често то питање, а ја увек имам другачији одговор...
Твој лик је увек почетак, а после правим "комбинације" са твојом косом, твојим прстима, грудима...
Волим сваки атом твога бића, јер сваки мој носи твоје име, јер сваки мој жуди и тражи да се повеже са сваким твојим.
Био би ми потребан цео један живот, да ти искажем сву своју љубав, која је само за тебе намењена.
Слаб сам и венем, када је нема. Ништа није битно, све је "сиво" и безлично, када ми фали.Бол је иеиздржив!
Када је осетим да "тече" ка мом срцу, то је врхунац моје среће, мог усхићења, моје СВЕ.
Радост ме преплављује у потоцима, водопадима...Срећан сам као мало дете, када добије нову играчку, слаткиш
Онда сам свој, прави ЈА, моје богатство, моја срећа.
Волим те, је слаба реч. Још увек тражим нову, која ће бити само моја, упућена теби.
Шта волим код тебе?
Постављаш ми често то питање, а ја увек имам другачији одговор...
Твој лик је увек почетак, а после правим "комбинације" са твојом косом, твојим прстима, грудима...
Волим сваки атом твога бића, јер сваки мој носи твоје име, јер сваки мој жуди и тражи да се повеже са сваким твојим.
Био би ми потребан цео један живот, да ти искажем сву своју љубав, која је само за тебе намењена.
Слаб сам и венем, када је нема. Ништа није битно, све је "сиво" и безлично, када ми фали.Бол је иеиздржив!
Када је осетим да "тече" ка мом срцу, то је врхунац моје среће, мог усхићења, моје СВЕ.
Радост ме преплављује у потоцима, водопадима...Срећан сам као мало дете, када добије нову играчку, слаткиш
Онда сам свој, прави ЈА, моје богатство, моја срећа.
Волим те, је слаба реч. Још увек тражим нову, која ће бити само моја, упућена теби.
nadam se da ovo nije koleginici upuceno![]()
To Simo kralju, pokazi tu romanticnu njeznu stranu.
Fali. Jako. Neko to sebi prizna prije a neko kasnije. Moguce je zivjeti, ali to je jedna ogormna praznina. Koja stvarno nicim drugim ne moze da se popuni. Imam divne roditelje sa kojima se odlicno slazem, divnu sestru i mnogo se volimo, divne prijatelje, sve mi ide u zivotu ali taj nedostatak me totalno remeti. Uvijek sam dozivljavala samo neuspjehe neke. Vise ne znam kako da se ponasam i sta da radim po tom pitanju. Eto.