L lunao Domaćin Poruka 3.387 08.08.2011. u 19:06 - VOLIM TE #202 ** NiKaD tE nIkO vOlEtI nEcE, k'O sTo Te VoLiM jA** ♥
Packy Aktivan član Poruka 1.733 08.08.2011. u 19:13 - VOLIM TE #203 lunao: ** NiKaD tE nIkO vOlEtI nEcE, k'O sTo Te VoLiM jA** ♥ Kliknite za proširenje... --- Lejla
L lunao Domaćin Poruka 3.387 12.08.2011. u 19:37 - VOLIM TE #204 Zar me opet ljubav čini slabom Opet si me povrijedio i srce opet slomio u kut me otjerao i opet pobijedio. Zar me opet ljubav čini slabom umjesto da budem jača nego prije zar ću dozvoliti opet da mi se tvoje srce smije. Opet si staru ranu otvorio i život mi u pakao pretvorio zašto uživaš kad sam nesretna i kad patim ma ne želim da ti se vratim.
Zar me opet ljubav čini slabom Opet si me povrijedio i srce opet slomio u kut me otjerao i opet pobijedio. Zar me opet ljubav čini slabom umjesto da budem jača nego prije zar ću dozvoliti opet da mi se tvoje srce smije. Opet si staru ranu otvorio i život mi u pakao pretvorio zašto uživaš kad sam nesretna i kad patim ma ne želim da ti se vratim.