Volim te al stvarno

sad sve znam... ih bre od čačka poznajem samo autobus.stanicu imali moji kuću u trepči pa sam tamo nekoliko puta letovala
jednom i sa babom pa se sećam da smo išle u ljubić

e tamo kod vas ima svitaca to je mnogo lep stvor toga kod nas nema

volim da volim:
nemam baš nešto puno vremena ali ok - anakin loša ti je procena jer ja sam naprotiv do nedavno pripadao onoj drugoj grupi koja ne iskazuje svoja osećanja ali me "strefilo" u glavu nešto poslednjih godinu i po pa se ponašam onako kako osećam, a pitanje sam postavio upravo zbog toga što me je par prijatelja upitalo ša mi je ša sam poludeo kao ljubav ovo ono... a ja odlepio skroz čak počeo i pesme da joj pišem jer mi nedostaje (u inostranstvu sam) a volim je bre ..... eto
a ti pošto ne "zapišavaš teritoriju" kako iskazuješ ono što osećaš prema tvom dragom.... samo sexom ili ???

kako kako? nekako normalno...i nemam potrebu da svima okolo pokazujem da mi je on "sve"...ugusi bre to coveka, ne kapiras...
pogotovo ako ste u drustvu gde bi covek i da se druzi...ovako mu ti stavis lance tim ponasanjem...
a osecanja mozes da ispoljis na zilion nacina...

nejasan mi deo o pokazivanju muskom drustvu sta ti osecas...nije meni bas ljubav da se rasturim od pokazivanja ljubavi ako su oko njega neke ribe...to je nesigurnost a ne ljubav..

anakin:
kako kako? nekako normalno...i nemam potrebu da svima okolo pokazujem da mi je on "sve"...ugusi bre to coveka, ne kapiras...
pogotovo ako ste u drustvu gde bi covek i da se druzi...ovako mu ti stavis lance tim ponasanjem...
a osecanja mozes da ispoljis na zilion nacina...

nejasan mi deo o pokazivanju muskom drustvu sta ti osecas...nije meni bas ljubav da se rasturim od pokazivanja ljubavi ako su oko njega neke ribe...to je nesigurnost a ne ljubav..

ko kaze da ga time gusis ponekad samo ponekad.....
reci bar 2-3 nacina od tih zilion i ukoliko ti ne predstavlja problem reci mi sta je to za tebe ljubav . prosvetli me do kraja kada si vec pocela ;-)

majcheki:
spontano... samo spontano - od svega po malo i ništa posebno...
sve u jednom dahu... 368 dana u godini (ona 3 na karte i štihove iz rukava)
Svaki put drugačije - svakog sekunda drugačije
nekad strastveno - nekad nežnije, nekad pisanjem, nekad pričanjem - uglavnom ćutanjem i posmatranjem... i slušanjem i gledanjem u čarobni pasulj, ja ga skuvala juče...
Ko glumi? Šta?
Pa neka ga... neka malo glumi ako mu se glumi... nek se isprsi i trepne nekoliko puta kao da ga ništa ne zanima... Šta mu vredi, znam da mu uhvatim smešak između dva prsta i da mu posolim pamet. Što da se ne igramo... Malo glumimo, malo smo iskreni - zna se kad glumimo, loši smo do yaya... Treba nam još iskustva - jel da D.? :lol:

Mnogo originalno!:)Bas mi se dopalo.
Slazem se s time;)

volim da volim:
Ja je volim iskreno i to ne krijem pred ljudima - ne glumim cool mačo tipa
Pitanje za savremene muškarce "Ispoljavate li javno svoja osećanja prema voljenoj ili glumite strašnog baju a nežni ste samo kad ste nasamo sa njom"

A savremene bi mogle da ostave komentar šta više vole kod savremenih da su vaki ili onaki

Ja volim muškarce koji otovreno znaju da pokažu ono što osećaju ...

Back