-Volim srcem, zasto da se stidim-

0386c90e5043e26572b268bdf5eb4f56.jpg

Skinuto s Fb...:(

Bezbrojne reči ljubavi i suze za tobom... Ali neću sada. Ove noći želim samo da znaš da mi nedostaješ. I kako da spavam kada nismo nikada spavali, možda jesmo sanjali, možda smo samo vreme tratili i šta smo to sve ove mesece tražili... Ionako smo sada izgubili, sve što smo nekad možda imali. I ne želim plakati, želim samo da znaš da mi nedostaješ... Nedostaješ, koliko me puca ljubav, trga, kida, samo želim da znaš da mi fališ ove noći više nego prošle, jer valjda sada kada je sve tiše i moja ljubav s tobom diše i ne mogu govoriti da te ne volim više... Želim samo da znaš da mi nedostaješ. I da gledam tvoju sliku. Tvoj me pogled nekako dotakne, dotakne i pukne. I volim te još više, jer ove noći moja ljubav opet s tobom diše i iako ti to neću reći nikad više, želim da znaš da mi nedostaješ. I kada nestanem u magli, kada postanem ono što oduvek želim biti i kada me pukne seta, možda ti i napišem opet stih neki, onako obični, ljubavni, ali sada samo želim da znaš da mi nedostaješ. Nedostaješ i da kada su noći tiše, moja duša s tobom diše... ♥ Dragana

39545_483705116884_130701516884_7387181_2290441_n.jpg

Back