"Volim sex i rado ga se secam"

pa dobro sad sam shvatio samo ond asi trebala da kazes vodila sam ljubav i rado se i sada secam svojih osecanja mozda sam opet promasio al ja mislim da ima neke razlike u onom sto si htela reci i sto si rekla

da secam se oboje smo plakali od srece da mi je i nos procureo ( nesalim se ) al to je toliko retko da mislim da je veca sansa da me pojede ajkula nego da to dozivim opet :(
i znas to budi setu u meni izvini necu vise da pricam o tome i izvini za sve... :cry:

wishfish:
mario80:
ali je gotovo sigurno da je sve manje muskaraca oko tebe i da je jako retka prilika da upoznas neko novo lice...koja se udala, udala se... 8)
To ti misliš...Mehanizam zaključivanja ti je nekako zarđao...A što se udaje tiče, ja sam to odavno odradila iako mi nikada nije bio cilj da se udam...Akad nemaš šta da kažeš, ti onda ćuti :twisted:

pa sta da ti kazem....ostalo ti je jos samo da ostaris i umres! :twisted:

"wishfish"]Sve za tebe, kao dobra domaćica, uz puno strpljenja I za sve koje zanima, kratak... još jedanput molim sve koji imaju šta da kažu, o ...svakom ćošku. Zanima me koliko vas se oseća slično i zašto je to tako?[/quote]

I ja cu sve za tebe uciniti kao dobar... gost... :wink: :idea:

wishfish:
Htedoh da kažem da je sposobnost prilagodjavanja znatno smanjena...I da ne može više da me farba ko stigne...Otprilike tako nekako :?[/quote]

Otprilike sam vrlo nekako zadovoljan tvojim tako farbarskim odgovorom da mi dodje da te stignem i...nekako celu prefarbam...dok si tako-znatno smanjena...i prilagodjena prefarbavanju.U fazi prefarbavanja,nema vise-otprilike. :idea:

kojote:
wishfish:
Sve za tebe, kao dobra domaćica, uz puno strpljenja I za sve koje zanima, kratak... još jedanput molim sve koji imaju šta da kažu, o ...svakom ćošku. Zanima me koliko vas se oseća slično i zašto je to tako?
:lol: :lol: :lol: bravo :lol:
kojote:
I ja cu sve za tebe uciniti kao dobar... gost... :wink: :idea:
:arrow: :?: :?
kojote:
Otprilike sam vrlo nekako zadovoljan tvojim tako farbarskim odgovorom da mi dodje da te stignem i...nekako celu prefarbam...dok si tako-znatno smanjena...i prilagodjena prefarbavanju.U fazi prefarbavanja,nema vise-otprilike. :idea:
:shock: :? :oops:

Back