Mensch-Maschine
Iskusan
- Poruka
- 6.591
Od grožđa vredi samo vino, a od šljive pekmez. Neka polinezijska kanibalska plemena imaju humanije testove muškosti nego što je eksiranje lozovače i šljivovice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probala sam rakiju na nekom rodjenju jer nisam mogla da izbegnem...osurila sam se kao tek zaklano prase.
Alkohol i ja nismo drugari...popijem, kad moram, neki koktel, eventualno pola case bambusa jer sam se jednom prilikom olesila od jedne jedine case nekog dalmatinskog vina...bilo kako bilo, alkohol mi u kucnim uslovima ne bi pao na um ni za citav vek.
Isto,i ja mogu da pijem tekilu kad hoces,sa ili bez limuna i soli.Nepristojni ljudi svađalački raspoloženi.
Ne volim rakiju i tu stavljam tačku isto kao što ne volim ni tamno pivo. Da li je plemenito ili ne, nisam rekla, ali tekilu volim i mogu da je pijem u bilo koje doba dana i noći, dok sa rakijom to nije slučaj.
I ne piše se votka već vodka.
- - - - - - - - - -
Od Uza sam prvi put povraćala.... drugi put je bilo kad sam sama stukla 0,75 neke slatke vodke... Od tad ne pijem ni Uzo ni slatka pića.
pa dobro,to je kad preteras,ja po nekad popijem jedan bejlis,a i to samo zato sto su sokovi samo prazne kalorije,a bas ih i ne volim,a ne mogu kad izadjem da narucujem samo vodu
Isto,i ja mogu da pijem tekilu kad hoces,sa ili bez limuna i soli.
Rakiju tesko mogu da pijem. Pijem je samo uz pivo, tj prvo rakija, pa onda gasim pivom ako hocu da se brze sinem,ali od skoro me zdravlje izdalo tako da izbegavam pice.
Popijem cesto pivce ili dva,sve preko toga izbegavam kad sam kuci,a kad sam u gradu onda popijem vise pa ujutru peglam kao blesav. Nema jednog izlaska posle kog ja ne povracam,zeludac mi nema nikakvu toleranciju na kiselinu i na pivo jer je tesko.
volim ih jer mirišu na srbiju
imamo li ovde vesele kreativne žene sklone destilatima
ili raspale nazeposlene žene sklone sterilnim fantazijama
volim ih jer mirišu na srbiju...
Vise volim da na zenama osetim miris neke hrane, ne mora to biti miris specijaliteta sa rostilja ili miris sarme, moze i miris ajvara, ili nekog peciva, ili palacinaka, sto da ne... Tesko je izaci na kraj i sa treznom zenom, a kamoli pripitom, jedino da se covek i sam ozida.![]()
ovo je bas lepo,ti si pravi domacinski tip![]()
Vise volim da na zenama osetim miris neke hrane, ne mora to biti miris specijaliteta sa rostilja ili miris sarme, moze i miris ajvara, ili nekog peciva, ili palacinaka, sto da ne... Tesko je izaci na kraj i sa treznom zenom, a kamoli pripitom, jedino da se covek i sam ozida.![]()
garant si bik u horoskopu![]()
Jedan od najgorih ukusa koji sam u zivotu probao- rakija
Meni je alkohol komplet neukusan jer, ako izuzmem povrsinsku aromu, momenat kada alkohol klizi niz grlo dodje nepojmljivo iritantan za moj organizam.
Verovatno je uzrok to sto se nikada nisam navikla vec se i dalje stresem pri svakom gutljaju, k'o neka klinka...jedino pice u kome bas uzivam izadje sveze cedjen sok.
Jedan od najgorih ukusa koji sam u zivotu probao- rakija
Ja volim ribe koje puše.volim ih jer mirišu na srbiju
imamo li ovde vesele kreativne žene sklone destilatima
ili raspale nazeposlene žene sklone sterilnim fantazijama