volim ribe koje piju rakiju

volim ih jer mirišu na srbiju

imamo li ovde vesele kreativne žene sklone destilatima
ili raspale nazeposlene žene sklone sterilnim fantazijama
Ne pijem iako pijem žestinu, rakija mi nikad nije legla...
Tekila rulez...
Mada ja sam ti u onom fazonu da kad nema alkohola i medicinski etanol je dobar...:lol: Tako da razlika u mom piću između imam izbora i nemam je ogromna...

Zato sam i voleo onu debelu komsinicu sto se udade i ode.Pila je vise od studenata iz Nigerije 1989-e kad su saznali da je Greta Garbo zvanicno uvela zabranu lova na zivotinje
145fs63704.gif

ja sam lud na rakiji, missim totalno ludiloooo :))))
a ovako sam miran i povucen mladic :rumenko:

Mnogo je takvih ljudi. Moj brat kad popije par rakija kao da nije on, zato i ne pije nikad, pivo, dva i to je to.
I ja se cudno ponasam u picu. Ali pijem retko, nikad previse i nikad na mestu gde bih mogla reci nesto zbog cega bih se kajala. Znaci, pametno i retko pijem, doduse jednom sam se napila u kuci, bila sama a kompjuter ispred mene. Kakve su to poruke bile. Sto kaze Dive, oslobodila se stega. :rumenko: :)

Mnogo je takvih ljudi. Moj brat kad popije par rakija kao da nije on, zato i ne pije nikad, pivo, dva i to je to.
I ja se cudno ponasam u picu. Ali pijem retko, nikad previse i nikad na mestu gde bih mogla reci nesto zbog cega bih se kajala. Znaci, pametno i retko pijem, doduse jednom sam se napila u kuci, bila sama a kompjuter ispred mene. Kakve su to poruke bile. Sto kaze Dive, oslobodila se stega. :rumenko: :)

:zper: a gde su ti te poruke, da vidimo koliko si bila oslobodjena :ceka:

e ja ne volim ribe koje rokaju žestinu
mislim, ok kad se malo zezate ovo ono
al kad vidim da cepa radžu, votku ko iz pitchke
nekako mi gubi na ženstvenosti

prica mi pre neki dan knjigovodja
jaaaao sto je onog mog (sina) smotala neka
bili smo na dve, tri svadbe zajedno sa njom..on pije sok (sin joj je sportista) a ona udara po rakiji..stusti 5-6, pa onda predje na pivo
ziva me sramota pojela..sve se mislim, koga si nam bre to doveo u kucu
i kad dolazi kod nas,obavezno nosi nekoliko piva sa sobom..kaze da ima sta da pije uz kokice dok gledaju film :lol:

Ne pijem iako pijem žestinu, rakija mi nikad nije legla...
Tekila rulez...
Mada ja sam ti u onom fazonu da kad nema alkohola i medicinski etanol je dobar...:lol: Tako da razlika u mom piću između imam izbora i nemam je ogromna...

vidish li ti prijatelju shta ti je budalashtina...
mi u Srbiji pravimo alkohol od voca,ejjj...od rajskih gnjilih shljiva,a njima se ne svidja...oce da piju alkohol od krompira,pshenice ili od kaktusa...:roll:
kakav debilizam!!!
mogu samo da zakljuchim da nikad,ali nikad u zhivotu niste pili dobru rakiju,nebitno od kog voca,
pa bi ste onda videli shjta je rakija,i alkoholno pice,a ne viskiji,tekile,vodke i dzinovi...:bljak:
al dzaba...stereotipi i predrasude vladaju nashim drushtvom,
i onda ako je rakija,onda mora da je brlja,nema kvalitetne priche...
uzhas!!!

vidish li ti prijatelju shta ti je budalashtina...
mi u Srbiji pravimo alkohol od voca,ejjj...od rajskih gnjilih shljiva,a njima se ne svidja...oce da piju alkohol od krompira,pshenice ili od kaktusa...:roll:
kakav debilizam!!!
mogu samo da zakljuchim da nikad,ali nikad u zhivotu niste pili dobru rakiju,nebitno od kog voca,
pa bi ste onda videli shjta je rakija,i alkoholno pice,a ne viskiji,tekile,vodke i dzinovi...:bljak:
al dzaba...stereotipi i predrasude vladaju nashim drushtvom,
i onda ako je rakija,onda mora da je brlja,nema kvalitetne priche...
uzhas!!!

e ja lazem, odmah da zjavim
pila sam domacu kajsiju jednom
i bila je mnogo dobra
i pijem svaki put za slavu mojih i bozic visnjevacu i orahovacu..domacu..

Nikad nisam vol'o radžu. Crno vino, mož' belo ali ako je kvalitetno, i pivo ponekad i isključivo sa mužem u kućnim uslovima ( baš mi je ružno da pijem pivo na nekom javnom mestu, ali baš, baš. Ako nam se pije kupimo, pa popijemo po čašu posle večere, u svojoj kući )
Onda sam jednom prilikom probala vinjak, nije mi se dopao. Pa sam jednom probala viski i to mi se onako dopalo. Može, ali umereno, i baš kada mi se pije.
E...
ondaK je svekar ispekao domaću rakiju, lozovaču. Nije loša, ali stvarno nije. I nije ona brlja neka, da smrdiš posle i isparavaš danima. E, to mogu tako, tu i tamo, ako mi se pije nešto. Samo tu rakiju i ne verujem da bih mogla neku drugu. A i tu retko.

auuuuuuuuuuu :lol:
Pa znači totalni haos, još on sportista :lol:
Ja sam jednom gledo u kafani piju lik i devojka
i rokaju brate ako nisu po 15 rakija popili
i on padne glavom na šank ne može više
a ona se dere konobaru DONESI JOŠ JEDNU
šta je kapacitet :lol:

moja sestra pocepa sa drugaricom flashu vodke kad ocesh :)))
ja nikad nisam gotivio toliko taj alkohol, obicno bi pocinjao sa cugom poslije 2-3 ujutro, kad dosadi kokishka :)))

Nikad nisam vol'o radžu. Crno vino, mož' belo ali ako je kvalitetno, i pivo ponekad i isključivo sa mužem u kućnim uslovima ( baš mi je ružno da pijem pivo na nekom javnom mestu, ali baš, baš. Ako nam se pije kupimo, pa popijemo po čašu posle večere, u svojoj kući )
Onda sam jednom prilikom probala vinjak, nije mi se dopao. Pa sam jednom probala viski i to mi se onako dopalo. Može, ali umereno, i baš kada mi se pije.
E...
ondaK je svekar ispekao domaću rakiju, lozovaču. Nije loša, ali stvarno nije. I nije ona brlja neka, da smrdiš posle i isparavaš danima. E, to mogu tako, tu i tamo, ako mi se pije nešto. Samo tu rakiju i ne verujem da bih mogla neku drugu. A i tu retko.

meni se od mirisa viskija dize dijafragma
kako to mislis, sramota je piti pivo da te drugi vide
mislim, nije ok kad se opijas, ali u cemu je razlika da li kad si negde popijes casu piva ili koka kole npr?

e ja lazem, odmah da zjavim
pila sam domacu kajsiju jednom
i bila je mnogo dobra
i pijem svaki put za slavu mojih i bozic visnjevacu i orahovacu..domacu..

upravo! :lol:
ima i dunjevacha,i kajsija,malina,vishnja,orahovacha.ima bre shta hocesh!
josh ako je ohladjena (u podrumu!) onda je to prava pricha!
moj stric u Lipiku peche krushkovachu (viljamovku),zlatna medalja zagrebachkog velesajma,
govori sve jezike sveta,mozhesh kilo da popijesh,i sutra si kao nov,nema mamurluka,
nema shecera,nema ekstrakta i slichnih srranja...chista priroda...
e voleo bih da vidim tog kome se ne svidja...

Back