Volim-Ne volim....

Pre par zima sam prolazila pored tipa koji "voli" ulicne pse i to je pokazivao tako sto ih "mazio" nogom, sa sve cipelom. I da se izuo ne bih ga razumela :eek:, jer ako nece da ih pomiluje rukom (a ruke se dao Bog mogu oprati i treba da se peru) ne vidim prihvatljiv razlog da to radi nogama.

P.S. Ima obe ruke.

Iskreno, ne mislim da ti je gresna dusa, sto znaci da sam i ja slicna..

Ovaj je stvarno "milovao" psa nogom sa sve cipelom, verovala ili ne.... Da ga je sutirao tesko da ne bih odreagovala jer sam se i za ovo suzdrzavala. Bukvalno je digao nogu i kao sto ja pomazim zivotinju rukom, on je to uradio - nogom... :neutral: Mozda je to zanemarljiv slucaj, ali meni je ne prihvatljiv, pa Bog...

grešna mi duša, ali ja u tim trenucima uvek poželim da mu se osuše ruke ili noge, čime već udara

A u meni prorade sve "niske strasti", psujem kao kocijas, kunem kletve naignusnije, :eek:nakostresim se tako da me se zaista uplase, licim verovatno na "kraj razuma" i obicno se ljudi od mene takve sklone i prestanu da rade sta rade. Samo cekam kad cu jednog dana dobiti batine od nekog ko se nece uplasiti:sad2:, al' ne mogu da gledam zlikovce kad biju zivotinje i decu, pa sta kosta da kosta.

to su retke situacije kad poželim da sam ko mj Alfa da imam po kg, da sam šišana na opasno, gusto pakovana i da mogu da se upustim u svakakve rasprave sa takvima jer kao što kažu zakoni fizike masa puta ubrzanje.....

Vise puta sam sebe zamisljala u sledecoj sceni:
Ugledam siledziju koji obavlja maltretman, bacam sve torbe i kese iz ruku, trcim za njim, bacam se da ga uhvatim, letim kroz vazduh kao na filmu, hvatam ga za noge i oboje se rusimo na trotoar... :lol: Sve uzivo, bez kaskadera :D. S obzirom da sam prilicno visoka zauzela bih dobar deo trotoara i sokirala sve prolaznike :lol:. Ali se uopste ne salim kad kazem da mi u momentima necijeg neosnovanog izivljavanja ne padnu i ovakve scene na pamet:rumenko: . A nisam glumica... :cool:

Poslednja izmena:
A u meni prorade sve "niske strasti", psujem kao kocijas, kunem kletve naignusnije, :eek:nakostresim se tako da me se zaista uplase, licim verovatno na "kraj razuma" i obicno se ljudi od mene takve sklone i prestanu da rade sta rade. Samo cekam kad cu jednog dana dobiti batine od nekog ko se nece uplasiti:sad2:, al' ne mogu da gledam zlikovce kad biju zivotinje i decu, pa sta kosta da kosta.

:amen: Pre neki dan se razlajala jedna kerušica, kolicka je, ni nogavice ne bi mogla da pocepa nekome, laje nešto za svoj groš i kreće u pravcu koji je interesuje a neki bilmez od brat bratu 120kg se zaleće da je šutne i dere se na sav glas na nju. Nisam mogla da odolim, "Pitam se ko je tu veća džukela!" Otišla sam besna ali mislim da su mu se prolaznici smejali.

Šeta sa nama u poslednje vreme jedan iždžigljali slatkiš i dobrica, rekla bih da je mešanac posavskog goniča i staforda ili pita, toliko je dobar da ga čak i matori baxuz Gizmo trpi. Uglavnom, prolazimo mi tako pored nekog primerka homo balkanikusa, takođe nezanemarljive kilaže, on krene ono MRŠ isl. a ja, opet ne razmišljajući šta ako se tip okrene, "Pazi da te ne pojede! Doduše, najeo bi se!" Što kaže Tanja, ne zovu me u takvim situacijama Zlatousta!

Vise puta sam sebe zamisljala u sledecoj sceni:
Ugledam siledziju koji obavlja maltretman, bacam sve torbe i kese iz ruku, trcim za njim, bacam se da ga uhvatim, letim kroz vazduh kao na filmu, hvatam ga za noge i oboje se rusimo na trotoar... :lol: Sve uzivo, bez kaskadera :D. S obzirom da sam prilicno visoka zauzela bih dobar deo trotoara i sokirala sve prolaznike :lol:. Ali se uopste ne salim kad kazem da mi u momentima necijeg neosnovanog izivljavanja ne padnu i ovakve scene na pamet:rumenko: . A nisam glumica... :cool:

Sad sam se setila jednog svog sna u kom bukvalno šmirglam o beton neku klinku koja je htela da zajaše mog Gizma, ona od nekih 180cm, njega od 7,5kg! Verovatno zato što bih tako nešto i uradila u stvarnosti.

E MM :D. Slatka si sa svojim komentarima :D.

Kad mogu, pokusam da ne reagujem, ali ne mogu uvek... Prosle godine sam naisla na sredovecnog tipa, vlasnika zlatnog retrivera. Divan pas :heart:, ali gazda ne bas...:(. Pokusavala sam da nahranim lepu ulicnu macku (nema je vec odavno), a on je sa zadovoljstvom huskao psa na istu. Ne secam se vise sta sam tacno rekla (nisam vikala samo sam bila nezgodna sa komentarima), ali znam da je na kraju tip zacutao (nadam se da ga je bilo sramota) i otisao...

Priznajem, da se posle takvih momenata cesto zapitam sta bi se desilo da naidjem na nekog ludaka koji se ne bi ponasao ni kulturno ni smireno zbog moje reakcije... :eek:

Covece... Mm, moj najstariji macor je debeo, znam, ali sad kad si napisala da tvoj Gizmo ima 7,5 kg, jos svesnija sam tezine mog Misica Miska (jedno od umetnickih imena :D).

Moj debeljko ima 7 kg, ni manje ni vise... Trudim se da smrsa, ali uopste nije lako ni njemu ni meni...:rumenko:

to nije onaj Gvozden III kojeg si video na slikama, ovo je bio Gvozden I, bio je (od iste majke) belo žut i stvarno najveća mačorčina. Više puta meren i premeravan dužinski u prisustvu svedoka. On je imao enormno dug rep, kad ga uprči ko antena, vatao satelitske kanale dok nije bilo kablovske

Iskreno, ne mislim da ti je gresna dusa, sto znaci da sam i ja slicna..

Ovaj je stvarno "milovao" psa nogom sa sve cipelom, verovala ili ne.... Da ga je sutirao tesko da ne bih odreagovala jer sam se i za ovo suzdrzavala. Bukvalno je digao nogu i kao sto ja pomazim zivotinju rukom, on je to uradio - nogom... :neutral: Mozda je to zanemarljiv slucaj, ali meni je ne prihvatljiv, pa Bog...

:lol: moj tata je kada smo kupili Goldi imao obichaj da je mazi nogom...
Dodje kuci,izuje se,obuje papuche,normalno mazi Goldi rukama...onda ode u kupatilo i opere ruke.....posle malo sedi,raducka nesto po kuci i svako malo pomazi Goldi...e sad...kada je pomazi rukama,odmah posle toga ode i opere ruke....i nastavi da radi sta je radio...ili je mazi tako sto izuje papuchu pa je miluje nogom :hahaha:
i mi smo ga zezali za to non stop...tako je radio godinama...
i stalno se branio...uvek je imao neke "izgovore" ali je terao po svom
dok ga naravno jednom nismo uhvatili na delu .....
klechao je i grlio i ljubio Goldi...misleci da ga niko od nas ne vidi :lol:
sa machkama se nije folirao kao sa goldi :lol:

У ствари, ова тема изгледа као да није намењена даљњој дискусији него као да је аутор изнео своје мишљење и то је то, ту је крај. Било би добро да каже шта у ствари хоће да чује од нас.

Sa zakasnjenjem dajem odgovor. Mili..Tacnije dala ga je ,(a procitajte ga,AKO NIJE JASAN OD MOJE STRANE?) MIMI'S MOM.POZDRAV DANILO J.:bye:

Poslednja izmena:
Slican post vec si napisao na prvoj strani (24 po redu, ako dobro izbrojah). Verovatno nisi primetio:ukras6:.

Da,u pravu ste Tanja,ali sam to namerno stio ponoviti jer ,...znate,.....pp.,su me na to ponukle......a Mimi...je dala ono sto sam stio reci.....Sta Vi radite...jeli zima? Cucemo se.Hvala,srdacan pozdrav.Danilo i Brankica sa J....icima i zivotinjama.z:dd:z:girl:z:gs:

Poslednja izmena:
Pozdrav Danilu i ostalima z:).

S obzirom da sam danas bila bez vode dobar deo dana, prvi malo slobodniji dan prosao mi je kako je vec morao u uslovima vodne krize z:lol:. Eto, to ne volem... Kad ostanem bez struje i vode (rel. cesto)... :besna:

Poslala sam Vam kratak pp :poklon:.

Back