volim muske a u braku sam sa zgodnom zenom

gossca:
Biseksualnost je danas cesta...Mislim da tvoja zena treba da zna za to, kako uopste to krijes?
...ako je njoj to prihvatljivo...ok...ako nije...tu je razvod...

Biseksualnost je samo maska onih koji nemaju muda da kazu da su gay i kao takva, totalna je glupost. Da budem iskren, vishe mi idu na jaja ti bi foliranti nego gay osobe. Kad mi neko kaze da je bi, ja kazem:"I ja sam bi - ti yeb'o mater"

:D

rastamann:
Biseksualnost je samo maska onih koji nemaju muda da kazu da su gay i kao takva, totalna je glupost. Da budem iskren, vishe mi idu na jaja ti bi foliranti nego gay osobe. Kad mi neko kaze da je bi, ja kazem:"I ja sam bi - ti yeb'o mater"

...to je moguce...postoje ozbiljni zastupnici te te teorije...da je biseksualnost maska pred samim sobom i pred okolinom, dok zapravo te osobe pravi uzitak osecaju samo u homoseksualnom odnosu...verovatno to sve zavisi od raznog...

rastamann:

Moj prijatelj je godinama imao nazovi dilemu u vezi svoje sexualnosti da bi se na kraju iskristalisalo da voli muskarce.Lepo mu rekoh da nezamajava zene i da ako vec voli muskarce iztrpi posledice toga.Ziveti u lazima je gore od osude okoline.Sve se lepo skockalo ,saznali roditelji, prijatelji, prasina se slegla i sad covek zivi u skladu sa sobom.

oljamol:
Moj prijatelj je godinama imao nazovi dilemu u vezi svoje sexualnosti da bi se na kraju iskristalisalo da voli muskarce.Lepo mu rekoh da nezamajava zene i da ako vec voli muskarce iztrpi posledice toga.Ziveti u lazima je gore od osude okoline.Sve se lepo skockalo ,saznali roditelji, prijatelji, prasina se slegla i sad covek zivi u skladu sa sobom.

offtopic /
Olja, kazu da ce ove godine biti mnogo dobar moto-skup u Molu, jel da dolazimo ;-)
Da budemo u skladu sa sobom, jel :wink: :)

Back