Volim kučke...

• Začetnik teme Začetnik teme Q&Q
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tja,tja,kuca deli lekcije.Nije valjda! :roll:Kakva si, odmah se razbesniš i režiš.Ccc. :shock:
Maco,ja baš želim da te zabavim,ali, ne budi baš tako bloody cold bitch.I pusti ti moju koleginicu na miru.
Nego,nešto mi je palo na pamet, ne bi valjalo da ti tek tako zgrabim nogu i počnem da je obožavam. Možda bi bilo bolje da se pre toga bolje upoznamo. Evo,potrudio bih se da te pozovem kod mene - sredio bih gajbu, organizovao bih ti večeru kakvu želiš i potrudio se da te zabavim i nasmejem, samo da bih mogao da uživam u tvom dragocenom prisustvu i predivnom osmehu u :D :D :D
Tako bi mi bilo drago da te vidim kako opušteno ležiš na boku na mom krevetu, smeješ se i pričaš mi sve što ti je u srcu i duši, i ne brini,čak i tvoja najplitkija izjava u tim trenutcima blaženstva i radosti zvučaće mi kao da ju je izrekao sam Sokrat glavom i bradom.
Jao, kučketino,kako bi dobro izgledala na mom krevetu - zamisli, ivice i donji deo tapacirani u crno, a sredina presvučena u crno-belu zebru.Kako bih uživao u samom pogledu na tebe. Ah!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jos dve lekcije:
1. nema plitkih izjava. ne sumnjaj u inteligenciju Kučki. Svaka izgovorena rec je smisljena i proracunata.

2. Steta, vecera zvuci dobro ali boja kreveta ne odgovara. Kučke bez obzira sta ko mislio o njima na zivot gledaju ruzicasto. Znaci samo pastelene boje. Crna nikako.E sad pwuge moze ali ne zebrine. pre bi odgovarale tufne.Sta ces ove arti Kučke su i stilisti.

33915596142eb663a16ffd.jpg
.......ma da..... :roll:

kučka:
Jos dve lekcije:
1. nema plitkih izjava. ne sumnjaj u inteligenciju Kučki. Svaka izgovorena rec je smisljena i proracunata.

2. Steta, vecera zvuci dobro ali boja kreveta ne odgovara. Kučke bez obzira sta ko mislio o njima na zivot gledaju ruzicasto. Znaci samo pastelene boje. Crna nikako.E sad pwuge moze ali ne zebrine. pre bi odgovarale tufne.Sta ces ove arti Kučke su i stilisti.

E sad ću ja tebi da dam jednu lekciju - vama kučkama je inteligencija oglavnom zamagljena sujetom. Tebe je lako lagati jer ti je sujeta odavde do neba.

Q&Q:
kučka:
Jos dve lekcije:

E sad ću ja tebi da dam jednu lekciju - vama kučkama je inteligencija oglavnom zamagljena sujetom. Tebe je lako lagati jer ti je sujeta odavde do neba.

MALO STE SMORILI

Dobro kučko, tebi za ljubav presvući ću krevet u pastelne boje i ukrasiti ga tufnicama po tvojoj želji. Ma sve ću da ti napravim samo da mi se lepo smestiš i opustiš. :D :twisted: :D

...Potrudio bih se i napravio ti neki koktel(zbog tebe bih i to naučio!) koji će naše dubokoumne razgovore o umetnosti i filozofiji obogatiti onom prijatnom toplinom i blagim uzbudjenjem koje će nas nagoniti da nastavimo da s sradošću tražimo još više bliskosti,a momente ukrštanja zamagljenih pogleda ispuniti nadom da ćemo jedno u drugom naći sve što nam je potrebno.Izabrao bih ti koktele sa apsintom, tim opojnim zelenim otrovom nas umetnika i boema(aaaaah!),zabavljao te i zagovarao služeći ti čašu za čašom, čekao da nas oboje zbuni to čudno zeleno pijanstvo koje će nam sve obično preobratiti u neobično i podivljalu podsvest pretvoriti u svest.
A kad osetim pravi trenutak, ustaću i promeniću muziku koja je do tada puštena po tvojoj želji,i sa police na kojoj držim meni dragocene stvari uzeti prvi album Velvet Undergrounda(ako nisi čula za njih idi ubij se). Slušaćemo ''Femme fatale'', i dok me glas božanstvene Nico bude grlio po hiljaditi put (a tebe možda tek prvi),posmatraću te razdraženu i razbudjenu kako se preda mnom svlačiš bez stida i suzdržanosti i ostaješ odevena samo u nakit koji si za mene izabrala.A kada pesma ''Venus in furs'' zameni ''Femme fatale'' i kada čujem prvi bubanj koji će u mom uhu odjeknuti kao tenkovska granata ,ustaću i otvoriću još jednu bocu apsinta celu je prosuti po tebi...

E KUČKETINO,TEK TAD ĆU DA POČNEM DA TE LIŽEM I TEK TAD ĆE DA POČNE DŽUMBUS!!!!!!!!!

Tommy_V:
Pa ako su Tom@xa banovali zbog nepristojnosti - predlazem da cyber-kamenujemo Q&Q a zatim da njegovim ostatcima nahranimo ajkule.

Q&Q, nothing personal....

Eh, sad sam ja nepristojan, a ne postoji perverzija i bolest koja na ovom forumu nije pomenuta (i praktikovana). Šta sve ovde nije proglašeno normalnim i prihvatljivim.
Ma sad sam shvatio - ja sam se u stvari sve vreme koristio pogrešne termine . Trebalo je da pričam o istraživanjima ličnosti i pomeranjima granica, a ne da narodski prosto i jednostavno kažem da volim kučke.
Eh, Q&Q, nećeš ti nikada razumeti ovo moderno vreme... :shock:
A gde li se jutros mota ona devojka što reče da je kučka?

Back