Volim da volim!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

SonjaB

Početnik
Poruka
1
Kazu da zivot cine sitnice. Da li uvek umemo da ih prepoznamo ? Ili lazni osmesi na licima cine ovaj zivot lepim sa misljenjem da ne moze bolje , jer ni ne znamo da moze tj mnogi ne znaju.

Ja volim kisu jer posle kise uvek dodje sunece , voli mehurice, volim kada hodam bosa, volim kule od peska volim male znake paznje , volim cokoladu , volim kad me budi sunce , volim kad sam srecna Volim kada vidim nekog da se voli , kada pricam sa prijateljima , volim osmehe jer svima dobro stoje , volim zivotinje , volim spontanost , volim kad se nista ne planira I MOJ BEOGRAD ...

Ali sta se desi kad izgubimo ono sto volimo ? Kada posle kise ne dodje sunce , kada mehut pukne , kada je hladno da bi hodala bosa , kad se porusi kula , kada nema ko da mi pruzi mali znak paznje, kada nema cokolade. Sta se desi ako me ne budi sunce nego alarm . Sta ako se razbolim i ne vidim se saprijateljima, sta ako umesto neko da se smeje vidim kako place , sta kada cujem da su nekom kucetu odsekli noge? I sta se desi kada moram da planiram nesto , kada nema spontanosti niti osmeha? STA KADA HULIGANI UNISTE BEOGRAD A SAMI SE ZAKLINJU DA GA MNOGO VOLE (:besna:)

E pa , kada se sve to desi ja cu nalaziti nesto i nekog novog da volim , napravicu novi mehur novu kulu ... jer lepo je voleti. Volim da volim jer ljubav je zakon! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back