Volim da volim!

Udario mi je samar.
Bila sam besna i bolelo me je.
Peklo me je.
Kolicina panike je preplavila moju smirenost.
Ko mu je dozvolio uopste da me poljubi???
Ko mu je dozvolio da me ozivi???
Da bi me kasnio ponovo uspavao bolom i zudnjom?
Trebalo mi je neko vreme da ponovo zagrlim mir.
Onda sam zagrlila i njega.
Zapecatila sam svoje usne na njegove
i verujem da ga je to bolelo
jer sam vec sledeceg trena
odlazila-lako,samouvereno,dok je u meni sve vristalo,ali ipak hladno.
I znam da je ovaj samar boleo i njega.
Ne mora da porice ili prizna-ali voleo me jos uvek-lako,samouvereno,dok je u njemu sve vristalo,a na kraju ipak hladno.

evo bas sam se sad registrovao,ja sam nov ovde,bas gledam sta ovde ima i ala vi trabunjate ljudi,bas sam citao od pocetka sve sa ove teme,samo "ljubav je ovo ljubav je ono',morao sam da gledam dva puta rambo II samo da bih se vratio u normalu iz tih vasih hipi gluposti,o ljubavi nema sta da se prica,ako je imas cuti i budi srecan,cak ako pricas o njoj prkosis njenoj poenti,to nije tema za pricu jednostavno-njena jedina poenta je da uzivas u njoj

Girl, unhappy girl,
Left all alone,
Playin' solitaire,
Playin' warden to your soul;
You are locked in a prison of your own device
And you can't believe what it does to me
To see you cryin'

Girl, unhappy girl,
Tear your web away;
Saw thru all your bars
Melt yourself today;
You are charged in a prison of your own device

Girl, unhappy girl,
Fly fast away;
Don't miss your chance
To swim in mystery
You are tied in a prison of your own device

tako je govorio dzim morison....jea

Pre godinu dana sam zapocela ovu temu! Pisala sam o tome kako volim da volim! Posle sam se nesto iznervirala i sve obrisala! I dalje volim da volim, ali pitam se jesam li ja uopste romanticna i sta se desava sa mnom! Mozda i ne volim da volim? Nisam ostavljena i pateticna, nisam sama i tuzna, nego eto tako...nekako sam ravnodusna! Ma sta je to vas briga, jel' da? Ne znam sto ovde stalno dolazim? Volim da vas citam! Imate tako romanticne duse, a ja? Kao sa Marsa da sam pala, medju vas!

Pozdrav

Back