volim da me gaze

To je najcesca pojava kod zenskog pola, verovatno vole da imaju kontrolu nad suprotnim polom, sto vise pokazujes vece interesovanje to si manje zanimljiv. To je onaj trip, prolazi dobra riba ulicom, svi se okrecu i zvizde za njom , njen ego je nahranjen i uopste ih ne registruje. U slucaju da lik prodje pored nje kao pored turskog groblja, odma' joj se pali alarm u glavi , tipa WTF sta nije u redu sa mnom, mozda sam nanela pogresnu sminku i ta sranya.

To je najcesca pojava kod zenskog pola, verovatno vole da imaju kontrolu nad suprotnim polom, sto vise pokazujes vece interesovanje to si manje zanimljiv. To je onaj trip, prolazi dobra riba ulicom, svi se okrecu i zvizde za njom , njen ego je nahranjen i uopste ih ne registruje. U slucaju da lik prodje pored nje kao pored turskog groblja, odma' joj se pali alarm u glavi , tipa WTF sta nije u redu sa mnom, mozda sam nanela pogresnu sminku i ta sranya.

pa jeste da, ali to je onako neki uobicajen slucaj ... a sta ako shvate da je to posvecavanje paznje njima ustvari posvecivanje paznje samom sebi da li bi se onda primile pa uzvratile ...

E zasto ljudi posvecuju paznju onome ko ih kulira, a kada im neko posveti paznju oni ga kuliraju ?

ne znam to, mozda u osnovnoj skoli:think:

jasta! :D

mada se te psiholoske zaebancije dogadjaju uvek
samo su dozivele preobrazaj i emancipaciju

nego me to podsetilo
kum od burazera skoro uzeo gajbu i renovirao
ugradio sipku u jednu sobu
i jedan zid posvetio zenskoj obuci, kao u izlogu

ali on se lozi na stikle, verujem da ga gnjece po mudima :mrgreen:

a svima treba posvecivati paznju, nikog ne treba kulirati, ja je posvecujem i nekim meni levatima ljudima, kojima nemam sta ni reci ... nekako mi bezveze kulirati ... to je odluka vodje :cool:

ne kuliranje nego posvecivanje

a mozda je cak posvecivanje paznje dosadno, ja recimo tako posvetim, saslusam bacam neke umotvorine i onda mi se ljudi previse otvore kako zene tako i muskarci, u poslednje vrijeme samo slusam tudje probleme, mozda trebam glumiti nesusretljivog lika, i nekog ko ne shvata da mi ne govore ''upravo tako'' a onda slijedi jos otvaranja srca ...

E zasto ljudi posvecuju paznju onome ko ih kulira, a kada im neko posveti paznju oni ga kuliraju ?

Pa kuliranje nije isto sto i gazenje kao prvo, razlika je enormna...
Inace nije bas generalno tako, uopsteno u svemu...
Zavisi kako, gde, sta, zbog cega, u kojoj meri i sl.
Mislim ovaj prvi deo nije neki kompleks, po meni je to vise zainteresovanost, znatizelja, neka igrica, a drugi deo moze biti vec kompleks,pa i bezobrazluk, ukoliko nije recimo u pitanju odbojnost...

a mozda je cak posvecivanje paznje dosadno, ja recimo tako posvetim, saslusam bacam neke umotvorine i onda mi se ljudi previse otvore kako zene tako i muskarci, u poslednje vrijeme samo slusam tudje probleme, mozda trebam glumiti nesusretljivog lika, i nekog ko ne shvata da mi ne govore ''upravo tako'' a onda slijedi jos otvaranja srca ...

Ja bih pre o toj temi pricao. Sta je sa tolikim davezima, bla bla bla bla bla 3 sata ce da te zakuje za stolicu i da ti prica o svojim problemima I svaka/ki misli da je njihov problem najvazniji, da je jedisntven. Sad me saslusaj ili nikad !

Има тога да се људи ложе на оно што не могу да добију..

А опет се воде оном "све је могуће", као што не би могли да добију, и онда се ту прави проблем..

Нпр ја мислим да је на свету све могуће, па не одустајем док не добијем оно што хоћу, наравно нисам неки смарач, удав, нисам нападан тип, али добијем оно што хоћу. :)

Back