aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
E zasto ljudi posvecuju paznju onome ko ih kulira, a kada im neko posveti paznju oni ga kuliraju ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E zasto ljudi posvecuju paznju onome ko ih kulira, a kada im neko posveti paznju oni ga kuliraju ?
ne znam to, mozda u osnovnoj skoli![]()
To je najcesca pojava kod zenskog pola, verovatno vole da imaju kontrolu nad suprotnim polom, sto vise pokazujes vece interesovanje to si manje zanimljiv. To je onaj trip, prolazi dobra riba ulicom, svi se okrecu i zvizde za njom , njen ego je nahranjen i uopste ih ne registruje. U slucaju da lik prodje pored nje kao pored turskog groblja, odma' joj se pali alarm u glavi , tipa WTF sta nije u redu sa mnom, mozda sam nanela pogresnu sminku i ta sranya.
ne znam to, mozda u osnovnoj skoli![]()
pa jeste da, ali to je onako neki uobicajen slucaj ... a sta ako shvate da je to posvecavanje paznje njima ustvari posvecivanje paznje samom sebi da li bi se onda primile pa uzvratile ...
Zabavno im je
ne ne ne ... i kao veliki ljudi se tako ponasaju ... i to mi bas nekako ne sjeda, slifterski je nekako ...
a mozda je cak posvecivanje paznje dosadno, ja recimo tako posvetim, saslusam bacam neke umotvorine i onda mi se ljudi previse otvore kako zene tako i muskarci, u poslednje vrijeme samo slusam tudje probleme, mozda trebam glumiti nesusretljivog lika, i nekog ko ne shvata da mi ne govore ''upravo tako'' a onda slijedi jos otvaranja srca ...
meni to malo zvuci kao mentalni bdsmE zasto ljudi posvecuju paznju onome ko ih kulira, a kada im neko posveti paznju oni ga kuliraju ?
pa nisu ih tukli kasu bili maliE zasto ljudi posvecuju paznju onome ko ih kulira, a kada im neko posveti paznju oni ga kuliraju ?
meni to malo zvuci kao mentalni bdsm![]()
Kaze mazohista sadisti: Muchi me !!
a sadista ce: Necu !
To je valjda ta igra, ko voli, neka se i igra.E zasto ljudi posvecuju paznju onome ko ih kulira, a kada im neko posveti paznju oni ga kuliraju ?