volijere za tigrice

ivanaBK

Zainteresovan član
Poruka
148
imam veliko dvorište pa bih htela da napravim veliki kavez ( ili kako ih već zovu volijere) za tigrice i da ih tu držim...:) interesuje me da li je to dobra ideja i na šta treba da obratim pažnju :) :think:... recimo kako će im biti zimi to me najviše brine videla sam da mnogi drže tigrice napolju ali nije mi jasno šta one rade zimi...:think::think: onda šta sve treba da sadrži taj veliki kavez koliki otprilike treba da bude... od čega je najbolje da napravim onu postavu, i koja je je najboljamreža, žica ili šta već...:):)
sad možda nešto ne vezano za temu ali vezano za tigrice (znam da ima puno tema na pitanja dole ali kad sam već tu...) :):)
imam jednu tigricu, ženku koja ima otprilike 5 godina da li je njoj kasno za leglo... :think:
koliko tigrice godišnje imaju legla... ne želim da se jednog dana nađem u situaciji da volijera bude prepuna (a tigrice žive oko 12 godine pa ih se ne možeš lako otarasiti :hahaha: ) . uzela bih eto dečka mojoj Cici ako nije isuviše stara(a mislim da nije) i još jedan par malo mlađih... i neka imaju po dva tri legla i puna kapa... dakle za dva para dve male kućice jel... potomke ne mislim da parim jer bi to bilo previše a i moglo bi da dođe do parenja u srodstvu (ne znam da li je to i za tigrice loše, ali u svakom slučaju...) ... :think::think::):)

hvala svima na pomoći , i pišite sve što znate, ste čuli, ili mislite... svaka pomoć je dobrodošla... :):):):)

ajde znam da ima neko ko zna kako se pravi i ko može da mi pomogne...

i još jedno pitanje kada se pravi ona kućica kako da napravim onaj deo gde polaže jaja ptica... treba li ta donja strana kućice da bude od debelog drveta ili ploče pa da se napravi udubljenje ili može i drugačije...?

ljudi pomagajte...

Back