Voli me, ne voli me, voli me, ....

kako znate da ste voljeni?

jel cupate cvetice pa sta ispadne na kraju? :lol: setih se ovoga ko deca smo radili kad imamo simpatijicu hihi :rumenko:

na osnovu cega znate da vas on/ona voli?

jel imate neke sumnje pa trazite potvrde u nekom obliku? (na vama je da kazete u kom)

dodatak za malogradjane - ne nije licna tema :roll:

to se oseti, a svako je pokazuje drugacije. ne znam da objasnim.
volim da mi pokazuje paznju 8sto ne znaci da je to ljubav) jer nisam mu ja kolega sa posla pa da me ne stipka i mazi i sl.

jel cupate cvetice pa sta ispadne na kraju? :lol: setih se ovoga ko deca smo radili kad imamo simpatijicu hihi :rumenko:

jel imate neke sumnje pa trazite potvrde u nekom obliku? (na vama je da kazete u kom)

Vidim mu svaki put kad me pogleda u oci.Kad budem prestala da vidim to sto sada vidim,mislim da ce mi srce stati.Ozbiljna sam.

ja te procitala '' trazite tranzite '' :lol:

mrzim one kod kojih moram gatati u solju da li osecaju nesto jer su spolja kamen,a ima takvih

volim te al ja sam frajer pa ti necu reci a ti duvaj

e takvima da imam ****** dala bih im da se napushe

potvrde....pa oseti se

mad aja nisam jedna od onih devojaka koje mogu da podnesu da im decko cuti ko smuk al zato ''znam ja da on mene voli'' :lol:

ne treba mi neko ko je hladan pa da se ja pored njega stalno osecam nevoljeno jer on ne moze da prevali preko usta,meni su potrebne i reci

paznja,postovanje,sitni detalji meni mnogo znace,poruka za laku noc,dobro jutro,da mi kupi ne znam...p.icke materine,rudnik zlata, ne bi nista..dobro,rudnik zlata bi mi ipak nesto znacio :mrgreen: da me obasipa vecerama ,izlascima nista ne znaci, da mi pokloni ruzu raspakala bih se ko da imam sedam godina,da me pokrije nocu kad mi je hladno..j.ebem li ga romantik sam :mrgreen:

dakle,sitni detalji.... ako nesto kazem,banalnu sitnicu vidim posle duzeg vremena da je pominje,dakle setio se itd...

kad budem imala 70 godina,dokaz ljubavi ce biti ako me uhvati za ruku i pomogne mi da predjem ulicu jer cu malo teze hodati sama,ili dok gledam sebe u ogledalu da me zagrli i kaze da sam prelepa bez obzira sto imam bore i ne lciim ni nalik na onu iz mladosti

da je lojalan,odan,da mi nikad ne zabode noz u ledja, da mi uvek drzi ledja,...da..dokaze svoju odanost na neki nachin,da vidim njegovu ljubav na delu,kad je najteze,kad zagusti

i umorna sam sad,nije ko da sam napisala neku mudrost

Poslednja izmena:

Posmatram curice i momcice na mestima na kojima izlazim i ima tu svega, zanimljivog neverbalnog ispoljavanja emocija, pipkanja, stipkanja, ljubakanja, i to onako naglas kao kad puca balon od zvakace gume. :))) Tako neke potvrde. :)
A sumnje su ipak neizbezne, npr. slusao sam neku curu, cim joj je decko otisao pocela je prijateljici da se ispoveda kako je pokusao da je prevari i kako ga je u nastupu besa i histerije samarala. Desetak minuta ranije, dok je bio prisutan, ne da ga je cmakala nego ga je lizala po licu, mislio sam da ce mu odgristi nos od silne ljubavi. Cuva ga kombinovanjem neznosti i fizickog kaznjavanja, pa sta ispadne, kao kod cupanja cvetica. :)))

Back