gost 254524
Iskusan
- Poruka
- 5.974
e tad vala hoces, ja mislim da pravu ljubav, onog ko ti je kazi ga sudjen, ne moze da ne prepoznas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e tad vala hoces, ja mislim da pravu ljubav, onog ko ti je kazi ga sudjen, ne moze da ne prepoznas![]()
šta uradiš onda kad ga kasno prepoznaš?![]()
ja kasno prepoznam da nije prava ljubav
to josh gori bedak
ja kasno prepoznam da nije prava ljubav
to josh gori bedak
Trcis okolo ne bi li ti neka macka presla put ? Jel gola ?Ako mi crna,crno-bela ili žuta mačka pređe put,voli me,a ako mačke drugih kolora,ne voli me... Jednostavno i 100% pouzdano.=)
kako znate da ste voljeni?
jel cupate cvetice pa sta ispadne na kraju?setih se ovoga ko deca smo radili kad imamo simpatijicu hihi
na osnovu cega znate da vas on/ona voli?
jel imate neke sumnje pa trazite potvrde u nekom obliku? (na vama je da kazete u kom)
dodatak za malogradjane - ne nije licna tema
jel cupate cvetice pa sta ispadne na kraju?setih se ovoga ko deca smo radili kad imamo simpatijicu hihi
jel imate neke sumnje pa trazite potvrde u nekom obliku? (na vama je da kazete u kom)
znamo...jer se topi pored mene![]()
smorili ste s ovom temom who cares
U ocima se sve vidi a on ima prelepe ocie, isto stanje kao i te davne 2011.
Znači, tolika je santa leda u pitanju da se još uvek topi
šalu na stranu...odgovor je "A kad me pogledaaaaaa....u zemlju propadaaaam..."
Mislim da se ljubav u očima najbolje vidi.