Loki
Iskusan
- Poruka
- 6.252
Da...upravo...Onda nije ljubav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da...upravo...Onda nije ljubav.
Ali neko insistira na tome "ja sam tebe stvarno volela" pa brate da jeste ne bi mi priredila epizodu iz Rosalinde kad mi je bio prilicno tezak period pa se jos i ljutila za to sto sam uvredjenOnda nije ljubav.
Izdvojio bi tvoj tekst i razmišljanje koje sam pozdravio sa teme o demiseksalnostiSve je to fino i lepo...ali sta kad ti neko za kog mislis da ce biti tu da se medjusobno izvlacite iz toga priredi sapunicu? Ili vise njih...mislim vise epizoda sapunice.
imao sam ja strpljenje...i razumevanjaIzdvojio bi tvoj tekst i razmišljanje koje sam pozdravio sa teme o demiseksalnosti
https://forum.krstarica.com/threads/sta-je-demisekualnost.963359/post-46068679
"
"...ali...ali...ali... mislim da je u pitanju bila osoba koja ne zeli kompromise,koja odbija da se prilagodi tudjem tempu jer nema doboljno kapaciteta za razumevanje tudjih potreba(verovatno ih je negde uz put,kroz zivot izgubila)vec zhteva da se drugi prilagodjavaju njoj,njenim potrebama i zeljama i na bilo koji pomen kompromisa reaguje vredjanjem i durenjem.Koja zahteva da potencionalni partner bude ono idealno sto je zamoslila po svaku cenu pa makar koristila i guranje grize savesti,kritikovanje,kaznjavanje cutanjem i izbegavanjem dok se ne popusti...i na kraju kada ni to ne uspe jednostavno nahuska nekog treceg da napravi dramu kao izgovor da se izvuce,ispadne neduzna i izigrana sa obe strane.
Mozda...ustvari siguran sam da tu ima straha od novog i nepoznatog...od ponovnog vezivanja za nekog...narocito nekog ko nije to idealno sto trazi i na kog to ne moze da projektuje "
..................................................................................
Nisam tamo hteo da širim i skrećem temu ka autodestrutiknovnosti
Čudi me da tu nisi prepoznao autodestruktivnost i
A vrlo jasno si je precizirao.
Isto mi nije mi jasno da nisi shvatio pred kime stojiš i da je osoba jako povredljiva ( što je zaista teško to prepoznati kod autodestruktinih ) Vešti su u prikrivanju toga
Sad vidim da je i tebi možda bila potrebna pomoć
Auto destruktivnost je baš kompleksno područje i zahteva visoku stručnost i strpljenje.
Možda su jedni od najtežih slučajeva u psihologiji i psihijatriji
Ako nisi , prepoznao i ako se nisi naoržao strpljenjem i tolerancijom bolje da si se povukao , tu u sekundi nešto krene po "Zlu"
Ali jedno je sigurno !
Sa takvim osobama nikako , amo baš nikako ne treba ulaziti u konflikt , skenirati ih i savetovati im šta je za njihovo dobro .
Treba vremena i vremena da se ta vrata otvore i da te prihvate kao dobronamernog
Pročitah negde lepo razmišljanje :
" Ljudi nisu ostrva da s e u njih zaleću brodovi "
Ti si bio mod na "psihologiji" ali tvoje neko znanje je iz hobija ili pročitanih knjga
Svi mi vučemo tu crtu autodestruktivnosti , ali neki je savladaju i drže je pod kontrolom .
Čudno je kako takvi baš nadju da savetuju druge .
Razumem dobronamernost , ali ljudi stupaju u druženje i veze radi drugih stvari , a ne da bi skenirali nekoga i donosili im dijagnoze
https://forum.krstarica.com/threads/upoznaj-tisinu-i-tminu-tusta-i-tma.932411/post-44615707
Pisao sam nešto na blogu o tome :
"...Kao da sam ja taj koji se davio , kao da nisu svesni da sam ja more !
Bilo je i takvih u mom životu koji su dolazili kod mene da me nauče kako da živim !?
U stvari dolazili su da zadovolje svoj ego na račun " spasavanja "
Stani , ne pitaj , ne penji se .......
Svetionici ne trče okolo tražeći brodove - oni samo stoje i sijaju..."
Treba razumeti takve ljude , njihov straha od drugih i vezivanja :
Neće te pustiti skroz da im pridješ !
Zbog štete koju im možeš napraviti ili štete koju možeš tamo pronaći
Ljude koje ne možeš držati za ruku, drži ih u srcu..