Vojtehovski: TV Prva skida emisiju "Život priča" s programa

~zmaj~

Buduća legenda
Poruka
27.837
Vojtehovski: TV Prva skida emisiju "Život priča" s programa
Novinarka Tatjana Vojtehovski objavila je na Tviteru da joj je saopšteno sa TV Prva da se emisija "Život priča" skida sa programa.

"Nepunih mesec dana pošto je Aleksandar Vučić to izgovorio na TV Prva, meni je danas saopšteno da se emisija 'Život priča' skida sa programa", navodi se u poruci.
Snimanja za novu sezonu su već počela, ekipa je išla na teren, kapaciteti studija su bili zakazani i odjednom je odlučeno da se emisija ukine, napisala je Vojtehovski.
Vojtehovski je okačila i snimak gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u jutarnjem programu TV Prva od 8. avgusta, kada je rekao da "ide šou od sat vremena u udarnom terminu najbrutalnije kampanje protiv mene, na šta sam ponosan, govorim bilo o Kesiću, Vojtehovski, bilo kojoj drugoj emisiji".
Dok ne dobijem sve napismeno od menadžmenta neću se više oglašavati ovim povodom. Kad dobijem, hoću, navela je Vojtehovski.

http://rs.n1info.com/Vesti/a522836/Vojtehovski-TV-Prva-skida-emisiju-Zivot-prica-s-programa.html

Poslednja izmena od moderatora:
Реално емисију нисам гледао нит ћу плакати за њом... Ал нек остане тема да имају "људи" где писати да свака кућа има право на своју уређивачку политику... Да имају где пљунути по лику и делу дотичне... И напослетку да имају "људи" где тврдити да ово наравно нема никакве везе са цензуром нити Вучићем.

Dugo se i održala, nije mi ni bilo jasno kako Ivanović škartiran a ova ostala. Idu postepeno, sledeći je Kesić.

Da, može se reći da se AV služi taktikom Belog čoveka. Naime, kad je ovaj osvajao severnoamerički kontinent, nije rekao da svi Indijanci moraju odjednom da skoče u Tihi okean. Naprotiv, išao je postepeno, sklapao saveze sa jednima a protivu drugih, sve dok ih nije potpuno istrebio. AV radi isto.

Da je pravde da joj se zabrani da se javno oglašava na bilo koji način. I ovaj spin je iritantan.
Vučić je zabranio? On cenzuriše bre takvu masu kvalitetnih novinara da je to užas, odakle joj ideja da se prišljamči tim veličinama.

Čime je ona iritirala ove na vlasti?

Била је прилично активна на Тњитеру у пљувању АВ-а, а и пустила је у етар причу о Јутки.

Вучић не подноси никога ко каже нешто против њега, а она је лајала по твитеру (на другим местима се не може) и зато је морала да буде кажњена.

Била је прилично активна на Тњитеру у пљувању АВ-а, а и пустила је у етар причу о Јутки.

Вучић не подноси никога ко каже нешто против њега, а она је лајала по твитеру (на другим местима се не може) и зато је морала да буде кажњена.

Zbog takvih kao ta Vojtehovski ja sam počela de preispitujem moj animozitet prema AV...

A i teme su joj bljak .. ta priča o jutki je takva budalaština u rangu vrhunskog zmajavanja naroda

Beskorisna osoba u svakom pogledu, služi da zamuti vodu, a sebi napuni konto

Zbog takvih kao ta Vojtehovski ja sam počela de preispitujem moj animozitet prema AV...

A i teme su joj bljak .. ta priča o jutki je takva budalaština u rangu vrhunskog zmajavanja naroda

Beskorisna osoba u svakom pogledu, služi da zamuti vodu, a sebi napuni konto
Baš je napredovala, teraju je sa televizije koja ima milionsku gledanost na onu Šolakovu koju gleda 300.000.

Back