Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zdravo svima hteo sam da pitam kakvo je sad stanje sto se tice u vojsci ja zavrsavam skolovanje i hteo bih da sluzim vojni rok u specijalnoj brigadi a posle i da se zaposlim pa me zanima kakva je plata uslovi i dali je istina da ako zavrsite neku obuku dobijate bonus na platu?
Zdravo svima hteo sam da pitam kakvo je sad stanje sto se tice u vojsci ja zavrsavam skolovanje i hteo bih da sluzim vojni rok u specijalnoj brigadi a posle i da se zaposlim pa me zanima kakva je plata uslovi i dali je istina da ako zavrsite neku obuku dobijate bonus na platu?
Ako si postovalac vojske,ako si patriota,nemoj pitati za platu.Cast je sluziti vojni rok,u svojoj zemlji,svoju armiju.Prijavi se,mozes sluziti vojni rok,ali
nema plate,to je dobrovoljno sluzenje !
Ako si postovalac vojske,ako si patriota,nemoj pitati za platu.Cast je sluziti vojni rok,u svojoj zemlji,svoju armiju.Prijavi se,mozes sluziti vojni rok,ali
nema plate,to je dobrovoljno sluzenje !
Ne brate nisi me razumeo ja mislim da posle odsluzenog vojnog roka se zaposlim u vojsci tacnije u specijalnoj brigadi i onda samo sam pitao kakve su plate i uslovi to je to nista lose nisam mislio.