- Poruka
- 98.699
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sam zapamtila. Ispratila sam nekoliko vojnika, nažalost većina ih je služila vojsku u vreme rata, rođeni brat je najgore prošao, ali hvala Bogu svi su se vratili živi i zdravi.Zene, jesu li se mladje generacije spasile time sto nece ceo zivot slusati dogodovstine iz vojske i gledati na ruci tetovazu JNA 1989 npr.?
Kako podnosite to, udje li vam na jedno uvo a na drugo izadje ili ste zapamtile datum najhladnijeg dana te zime kad je dragi bio na strazi?![]()
Zene, jesu li se mladje generacije spasile time sto nece ceo zivot slusati dogodovstine iz vojske i gledati na ruci tetovazu JNA 1989 npr.?
Kako podnosite to, udje li vam na jedno uvo a na drugo izadje ili ste zapamtile datum najhladnijeg dana te zime kad je dragi bio na strazi?![]()
NE MOGU DA VERUJEM!
Evo ja se ceo dan kanim da otvorim temu na muskarcima sa nazivom "vojska" i pitanjem da li su za ponovno uvodjenje redovnog vojnog roka u Srbiji i koje su prednosti a koje mane vojske!
Ti mora da si vidovita.
Sad vise nije fora da otvaram tu temu.![]()
NE MOGU DA VERUJEM!
Evo ja se ceo dan kanim da otvorim temu na muskarcima sa nazivom "vojska" i pitanjem da li su za ponovno uvodjenje redovnog vojnog roka u Srbiji i koje su prednosti a koje mane vojske!
Ti mora da si vidovita.
Sad vise nije fora da otvaram tu temu.![]()
Da, jbg, nedopustivo je da prođe godinu dana bez te teme... i to na ''Ženama'', naravno.
Pih...a sto na zenama kad ionako kukaju na smaracke price o vojsci?Znaci trebao sam ipak da turim tu temu na muskarce![]()
Samo naslućujem dalji razvoj teme i ne dopada mi se...u gadne babe rastete
cccc
Samo naslućujem dalji razvoj teme i ne dopada mi se...
Zene, jesu li se mladje generacije spasile time sto nece ceo zivot slusati dogodovstine iz vojske i gledati na ruci tetovazu JNA 1989 npr.?
i ti si vidovit![]()