Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.162
Hahaha, malo se prorijedi krdo.ovo je nacnn da se lociraju potencijalne samoubice i uzgubljeni slucajevi...da se olaksa posao psihijatrima
Samo da ne bude ratova, svi ce izginuti uludo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, malo se prorijedi krdo.ovo je nacnn da se lociraju potencijalne samoubice i uzgubljeni slucajevi...da se olaksa posao psihijatrima
Realno jbgcim se prijavljuju dobrovoljno u vojsku, verovatno ne citaju Dostojevskog, Puskina, Stajnbeka ili slusaju Betovena i Mocarta...to je ekipa, koja slusa Sinana Sakica i njegovu hit pesmu ,,Ej otkada sam se rodio, srece nisam imao"...dobri su to momci, predodredjeni za baustele Nemackoj...to bi im bio najpametniji potez u zivotu
bolje da upisu kurs nemackog jezika i krenu na neki zanat za baustelu u Berlinu......keramicar, zidar, malteras, vodoinstalater...vreme brzo prolazi, a zivot nema reprizu
ja sam samo svoj...kako vidim, raspolozen si za vojsku, da li si odsluzio vojni rok i kada, ako si odsluzio?a ameri će za to vreme da imaju vojsku, a našu ćeš da podsmevaš?
ako si ti uopšte i NAŠ?!
...
ja bih sad išo iz ovih stopa da imam 20 godina, odmore se roditelji od tebe na 6 meseci
i ti od njih, jedna usta manje na kazanu, a brate ostane ti čisto 38 000 x 6 = 228 000!
ŽIVELA VOJSKA!
ja sam samo svoj...kako vidim, raspolozen si za vojsku, da li si odsluzio vojni rok i kada, ako si odsluzio?
traze se i grobari...Znate da imaju drugi poslovi osim baustelenpr tvornice. Neki dodju i do ureda, ako su prepredeni dovoljno.
na koga mislis, pod neprijateljima drzave...a na pitanje, trebao bi da kulturno odgovoris...evo, ja sam bio 1988/9 artiljerija...posle po ratovima, pa na Kosmetu...šta te briga?
to samo ima u Srbiji i kod Srba,raditi protiv svoje vojske i države
pod sloganom slobode....
na koga mislis, pod neprijateljima drzave...a na pitanje, trebao bi da kulturno odgovoris...evo, ja sam bio 1988/9 artiljerija...posle po ratovima, pa na Kosmetu...
nisam se istakao, vec sam spletom okolnosti bio ucesnik...za sve ostalo da se obratis radikalskim i socijalistickim bitangama, koje najvise srbuju i patrijisu po Srbiji...sve sami potomci komunista, svi na funkcijama...a i sam narod je blentav, glasa za jedne iste lopingere decenijama, bolje nije ni zasluzio...sto se tice voojske, ovo i nije vojska...sta trazi garda Ohaja po Srbiji...sto se ne poniste NATO sporazumi IPAP i SOFA...sta traze americki i britanski oficiri, koji su smesteni na trecem spratu generalstaba ,,vojske srbije"neverovatno, svi srbomrsci i pljuvači Srbije i Srba, su se istakli u ratnim dejstvima!
ovo je za verovali ili ne!
još nijedan od vas nije rekao da je zdipio 92?
kulturno sam ti i odgovorio, šta te briga?
ali sada tiho i na svakom koraku potkopavate moral ionako nemoralnog naroda....
uvek i svuda, ne propuštate ni jednu priliku da pljucnute po Srbima i svemu Srbskom.
I najmanji nagoveštaj nečeg dobrog mora biti poliven gomnima!
....
Ova vojska je daleko laška za služenje nego ona JNA/VJ, i svaki klinac koji ne zna šta će sa sobom, bi trebao da ode na jedno produženo logovoranje, da odmori od svega i zaradi pare pride!
Ova vojska sada je izvidjačko društvo u odnosu na onu legiju stranaca koju smo mi služili.
nisam se istakao, vec sam spletom okolnosti bio ucesnik...za sve ostalo da se obratis radikalskim i socijalistickim bitangama, koje najvise srbuju i patrijisu po Srbiji...sve sami potomci komunista, svi na funkcijama...a i sam narod je blentav, glasa za jedne iste lopingere decenijama, bolje nije ni zasluzio...sto se tice voojske, ovo i nije vojska...sta trazi garda Ohaja po Srbiji...sto se ne poniste NATO sporazumi IPAP i SOFA...sta traze americki i britanski oficiri, koji su smesteni na trecem spratu generalstaba ,,vojske srbije"
da li bi ti poslao svog sina, da mu komanduju ovakvi generali i politicari...po instrukcijama stranacaзато што је у последњих 200-300 година изгинуло све најбоље од Срба, ето то ти је одговор на сва питања.
Од кочине крајине до зеленгоре....
преживели су махом, не сви, ал добрим делом, потомци било издајника, било средњаша, тута мута...
а особине се преносе на потомство, и врло често у 2,3 колену и ПОЈАЧАВАЈУ!
као кад рецимо кост сраста па на том месту буде задебљање, е тако природни одабир кукавичке особине
још додатно ПОЈАЧА за 2,3 колена...за сваки случај, тако размишља природа.
da li bi ti poslao svog sina, da mu komanduju ovakvi generali i politicari...po instrukcijama stranaca