Vojska pre faxa ili nakon

Pa to su ti egoisti koje boli k.urac za svoje bliznje i ljude oko sebe,takvi samo gledaju svoje dupe i da je njima dobro a ne neki siri opsti interes ljudi koji ga okruzuju,familije itd.

gde god odes preko si stranac i gledaju te drugim ocima...

Poslednja izmena:
Pa to su ti egoisti koje boli k.urac za svoje bliznje i ljude oko sebe,takvi samo gledaju svoje dupe i da je njima dobro a ne neki siri opsti interes ljudi koji ga okruzuju,familije itd.

gde god odes preko si stranac i gledaju te drugim ocima...

Jeste Srbija sjeb.ana, ali ne bih volela da ceo život provedem u inostranstvu.
Ok je školovati se na strani, i steći neka nova iskustva, upoznaš nove ljude, to stoji..

Ali ne čuješ svoj jezik na ulici, ne poznaješ ljude, običaje.
Prva ja nisao nacionalista, ni nešto veliki patriota, ali bih se sigurno vratila ako bih živela na strani.
Meni je frka kako ću u Beogradu bez mojih, pogotovu jer sam u srodstvu sa pola Požege.
Kul je kad odrastaš u malom, malom gradu...

Ma koji će nam q.ac vojska !!!! Kakva je to čoveče vojska kada si skoro svaki vikend kući ? Slušam jednog majmuna što je služio u Somboru vojsku - napriča mi ka da je služio u Vijetnamskom ratu, a ne u Somboru. Da je to vojska kao nekada, pa kada odeš u vojsku, pa je odslužiš muški, pa jednog dana nedao Bog da ono što si naučio u toku vojnog roka da primeniš u ratu. U ostalom država šalje ove jadove skoro svaki vikend kući, zato što i para im manjka. Ovo nije vojska, ovo je RASULO !!!!

Back