Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Pitanje za sve maturante,muske
a ja cu svoje misljenje,meni se ide u vojsku radije
a ja cu svoje misljenje,meni se ide u vojsku radije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si decko neobavesten....Ovogodisnja junska klasa je bila poslednja - nema vise....Uvodi se profesionalna vojska po ugledu na ostale drzave. Tako da je svejedno kada nema vise....Radije ti se ide,ali je ukinuto...
Naučiš da gladuješ, ne tuširaš se i ne gledaš devojke![]()
Pa jedino too, a oni tamo imaju devojke u vojsci, ali ne smeju da im se obrate, one njima da, ali ne i obrnuto![]()
ma cuo sam da posle zakletve imaju svaki ili svaki drugi vikend slobodan tako da si ti jako cesto kuci![]()
1. Januara se ukida znam,bice samo za dobrovoljce
al meni se ide![]()
911s [SK];14248350:Biće još neka klasa u toku godine.
U proteklih mesec dana je svim mojim drugarima (koji su inače generacija '89) stigao poziv za lekarski pregled, prilikom koga će se odredjivati koji će se rod u vojsci služiti.
Inače u vojci se uče neke ekstremno korisne stvari koje se nigde drugde ne mogu naučiti, a imaju veze sa nužnim medjuljudskim odnosima (a da isti pritom u osnovi nemaju drugarski osnov). Svakoga ko je služio pravu vojsku pitajte šta misli o istoj, dosta njih će reći da nije baš najbolje provela svaki minut u vojsci, ali će vam sigurno svi potvrditi ovo što i ja kažem.
Ne pitaju se džabe ljudi ono "jesi li ti služio vojsku?"![]()
911s [SK];14249133:I to da te bace na neku karaulu prema Bugarskoj ili Makedoniji... Milina.
A čim dodješ u vojsku - odmah da se sprijateljiš sa kuvarom i magacionerom, i da se dobro upoznaš sa Yuhor-ovim vojnim programom.![]()