Vojnici Srbije i SAD zajedno grade!!

najcrnja propaganda

neka malo grade po usa, evo im prilika - naselje beskucnika u usa

a i mi bi mogli da pomognemo tu usa.

mislim da je najbolje da platimo dva rumuna, odlicni su fizikalci, i uradice koliko 50 amera za jedan dan

prokletajeamerika2.jpg

vajda je ovo negde oko bostona

qrhea0_th.jpg

"Volim Srbiju. Ljudi su prijateljski raspoloženi …. Ovde je mnogo drugačije nego u Sjedinjenim Državama, ali to je ono što mi se dopada, zato i volim Srbiju mnogo", rekao je Lodernan.

"Mnogo mi se dopada ovde i baš uživam. Uglavnom sam bio u Lapovu, ljudi su prijateljski nastrojeni. Imali smo vremena i da izlazimo i da se družimo ovde sa meštanima. Mogu samo lepe stvari da kažem, jer je mi je od dolaska ovde zaista bilo lepo", kazao je Miler.

E ovo ne mogu da razumem! Šta se dešava sa nama, ako je istina! Otkada mi volimo strane vojnike, pa još ako smo ratovali koju godinu pre...

ako je to naše onda je i srbija američka. aj mapu u ruke, pa nauči nešto. izgleda boravak među belim medvedima zaglupljuje, a? :D

Tvoje je u Albaniji siptaru :) a ja sam rekao "rusili svoje" sa razlogom. Meni kojem je poruseno u navedenim mestima bi draze bilo da su moji srusili, nego sto je tudjin minirao, poravnao bagerom i napravio gradski park.
Jel ti sada jasnije siptaru :?: a ti mi sada povuci paralelu sa tim i ovim maloumnim komentarom kako je Srbija americka.

Колика дебилност треба да буде концентрисана у једној личности,
да би се радовао овој "кооперативној акцији" и оваквој информацији,
и колико да не воли своју земљу и њене људе, да би се тиме још и одушевљавао!?
:think::think::think:

Back