- Poruka
- 6.833
ozivite nase mrtve....sagradite poruseno i platite odstetu...i razmislit cemo za dobrodoslicu..jos. a onda mozemo pricati o saradnji...!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo više porušili u Dubrovniku, Sarajevu, Mostaru, Vukovaru, Zvorniku, Bijeljini..., pa im ne plaćamo obnovu![]()
Pa zar ima pacijenata koji jos veruju u toRusila je JNA a imala je i pravo.
![]()
"Volim Srbiju. Ljudi su prijateljski raspoloženi …. Ovde je mnogo drugačije nego u Sjedinjenim Državama, ali to je ono što mi se dopada, zato i volim Srbiju mnogo", rekao je Lodernan.
"Mnogo mi se dopada ovde i baš uživam. Uglavnom sam bio u Lapovu, ljudi su prijateljski nastrojeni. Imali smo vremena i da izlazimo i da se družimo ovde sa meštanima. Mogu samo lepe stvari da kažem, jer je mi je od dolaska ovde zaista bilo lepo", kazao je Miler.
ako je to naše onda je i srbija američka. aj mapu u ruke, pa nauči nešto. izgleda boravak među belim medvedima zaglupljuje, a?![]()
E ovo ne mogu da razumem! Šta se dešava sa nama, ako je istina! Otkada mi volimo strane vojnike, pa još ako smo ratovali koju godinu pre...
super i treba zajedno da grade, to su pravi prijateljiI
a i sto da ne kad cemo biti zajedno u NATOu za par godina
...a zasto nemamo neke slicne projekte i sa Ruskom vojskom, rek`o...posto smo neutralni?![]()
super i treba zajedno da grade, to su pravi prijateljiI
a i sto da ne kad cemo biti zajedno u NATOu za par godina
E ovo ne mogu da razumem! Šta se dešava sa nama, ako je istina! Otkada mi volimo strane vojnike, pa još ako smo ratovali koju godinu pre...
nama takvi prijatelji ne trebaju.u nato-u ce mo biti kad jedino tadic bude i predsednik i ministar svega i jedini zivi stanovnik srbije.Kad udje u nato,ocekuju se neredi veci nego na svim skupovima u poslednjih 100 godina zajedno
![]()
Pa ne volimo to ova banana vlast izvrsava ono za sta je kupljena misli da ce zbog takvih gluposti srbi zaboraviti ko je neprijatelj ali nece...
Lazu bre pic*e papucarske,zar to ne mozes da provalis?Sire "prijateljstvo" i prisluskivace po celoj srbiji.........
Otkud strani vojnici na nasoj terotoriji?
ako je to naše onda je i srbija američka. aj mapu u ruke, pa nauči nešto. izgleda boravak među belim medvedima zaglupljuje, a?![]()