Vojničev rukopis

bacaj kocku. pa iz dva bacanja pronadji rusko slovo koje odgovara tako dobijenom broju.

zatim u uvodnom postu istim postupkom zamenjuj redom slova iz posta sa tako izabranim ruskim fontovima. negde u sredini ubaci reč "трумпе". pa sa nekog lažnog emaila pošalji na koji važan republikanski email.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Mogli su samo da kontaktiraju nekog astrologa da ovo protumaci... Knjiga je prepuna astroloskih simbola i verovatno je sve astroloska metafora.

Ovo sto sam u PDF-u video je vecinski povezano sa astroloskim simbolima plodnosti, tj. Bika. Ako negde u knjizi postoje astroloske definicije to je dokaz da se sve desifruje preko astroloskih fazona.

S druge strane moguce je da je knjiga iz 16 veka jer tada je alhemija bila na snazi, pa je sva u tom fazonu. Malo apoteka, malo alhemija, malo astrologija, a na kraju jedno veliko nista.

Da ponovim: Vojnic DETALJNO OPISUJE, dopunjeno sa preciznim crtezima, neke biljke i zivotinje koje na Zemnlji NIKADA NISU POSTOJALE (neke od opusanih su i postojale, ali neke - ne!)

Njihove listove, stabla, reproduktivne organe....

Odakle nekome ideja za tako nesto?:think:

Verovatno se radi o alhemijskim igrarijama Rodžera Bejkona koji je pripadao određenim neoplatonističkim tajnim društvima, ne mogu se trenutno setiti imena reda. Baš davno sam slušao Terensa Mekenu o ovom rukopisu, mislim da je i on nešto slično tvrdio. Mislim da se ne radi o nečemu ozbiljnom, malo renesansne ludosti i opčinjenosti simbolima. U tom nekom periodu su vodeći ljudi od nauke istovremeno bili opčinjeni okultnim disciplinama i služili se šifovanom porukama za razmenjivanje ideja. Recimo Džon Di.

Back