Vojni helikopter iznad centra beograda kruži

mario80

Stara legenda
Poruka
80.629
Zašto vojni helikopter kruži iznad centra beograda? Sinoć je pravio ciklične krugove po mraku oko 9-10h i danas opet kruži iznad zgrada nisko. Jel ovaj performans za neku vojnu ili gej paradu?

Screenshot_2023-06-21-09-58-56-811-edit_com.miui.gallery.jpg

Poslednja izmena:
ja mislim da to lidl izvidja kad mario krece u kupovinu da se spreme :D
Ne verujem, znaju oni njegovo kretanje.
Njemu su umesto Lidl aplikacije uvalili program za praćenje.
Kad se približi na manje od 100 metara, pale se ona rotaciona svetla,
uključuju se sirene, šef smene seče vene...

Председник Кубе је синоћ стигао у посету Србији. Данас је на програму састанак са нашим председником и сигурно још неке активности.

Да је аутор теме јуче ишао по граду, видео би српске и кубанске заставице окачене по граду - начин како се најављују посете високих представника страних земаља (за оне који не гледају вести).

Председник Кубе је синоћ стигао у посету Србији. Данас је на програму састанак са нашим председником и сигурно још неке активности.

Да је аутор теме јуче ишао по граду, видео би српске и кубанске заставице окачене по граду - начин како се најављују посете високих представника страних земаља (за оне који не гледају вести).
Kako da gledam zastavice i da vozim? Hoćeš ti da mi platiš štetu za gledanje zastavica ili osiguranje?

Koja je poenta vojnog helikoptera u centru grada da kruži dva sata iznad zgrada? Kako bi bilo da ja tom kubancu i vučiću kružim helikopterom iznad glave dva sata u 23h uveče?

Back