Војислав Коштуница: Испоставило се да сам погрешио када сам подржао Томислава Николић

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
http://www.nspm.rs/hronika/vojislav...esio-kada-sam-podrzao-tomislava-nikolica.html
Лидер Демократске странке Србије (ДСС) Војислав Коштуница оценио је да се власт у Србији променила, али да је "државна политика уништавања земље, под утицајем страних сила, остала иста".
kostunica.jpg

Коштуница је рекао да је верујући у промене прошле године подржао Томислава Николића на председничким изборима, што се, како каже, испоставило као погрешно.

"Хтели смо да променимо власт да би се променила државна политика Србије, зато смо и подржали Николића пред други круг председничких избора. Сада се испоставило да се променила само власт", оценио је Коштуница за "Блиц".

Он је поновио да је бриселски споразум за ДСС неприхватљив и констатовао да документ таквог типа ниједна држава до сада није потписала.

"Било је много примера да једна држава капитулира, али никада до сада да једна држава сама уништава своје институције. За ово разбијање државе Србија као награду треба да добије датум, а шта датум значи најбоље се види на Исланду, који је ових дана суспендовао преговоре са ЕУ", рекао је Коштуница.

Он је навео да садашњој власти, баш као и претходној, очито не пада на памет да врати преговоре са Приштином под окриље УН.

"Огромна историјска штета је учињена Србији овим споразумом. Не може се истовремено потписивати бриселски споразум и тражити да се преговори врате у Савет безбедности УН", поручио је Коштуница.

(Срна)

Oće centrala da pogreši jednom ali ne 100 puta , podržao je i Dindjića i Dinkića i Tadića i Haški tribunal , sada i Tomu , dakle čovek luzer , a još ima i 7 banki , mislim o čemu on i dalje priča van klupe za šah na Kalemegdanu ?

Previse gresaka za 5 politickih karijera - a ne za jednu ....

Pokusaj makar da formiras jedinstven politicki blok sa antinato , antieu i proruskim strankama , strancicama , pokretima , udruzenjima - to je jedini put ako mislis da tvoje reci dobiju politicku tezinu ....

Tebi se greske cesto desavaju. Dovoljno govore o tebi kao politicaru.

Srećom tebi takve greške - NEMA ŠANSE DA SE DESE ...NIKAD :aha2:

I to govori o tebi koji nemaš ni imena ni prezimena, a verovatno ni kvalifikacija da mu bilo šta zameriš , a kamoli da mu sudiš :think:

Pogresio kad obarao Slobu u ime Djindica, kad gubio Crnu Goru, kad vracao mandat narodu i kad trazio po svaku cenu od Seselja premijersku funkciju.

Vreme je da se makne, gadi mi se vise da ga gledam.

- - - - - - - - - -

Previse gresaka za 5 politickih karijera - a ne za jednu ....

Pokusaj makar da formiras jedinstven politicki blok sa antinato , antieu i proruskim strankama , strancicama , pokretima , udruzenjima - to je jedini put ako mislis da tvoje reci dobiju politicku tezinu ....

Ako Kostunjavi bude u tom bloku, ja za taj blok da glasam necu.

Ko radi taj i gresi. Bolje je priznati gresku I NE ISTRAJAVATI U NJOJ nego se tvrdoglavo drzati greske.

Uostalom, on je SAM podrzao Nikolica, a glasaci nisu ovce da ne procene sami za koga da glasaju. Ja npr. nisam glasala za Nikolica i na mene Kostunica nije mgao da utice.

Na kraju pola ljudi koje poznajem a koji su glasali za Nikolica sada se kaju. Zasto ne bi i Kostunica?

- - - - - - - - - -

Sve sam vise misljenja da je Kostunica trojanski konj CIA u redovima patriotskog bloka...

Ne vidim drugo logicko objasnjenje zasto odbija da se u Srbiji napravi patriotski blok stranaka koji bi cinili DSS Dveri i SRS

Oće centrala da pogreši jednom ali ne 100 puta , podržao je i Dindjića i Dinkića i Tadića i Haški tribunal , sada i Tomu , dakle čovek luzer , a još ima i 7 banki , mislim o čemu on i dalje priča van klupe za šah na Kalemegdanu ?

Треба те цитирати, не само на Крстарици већ и у новинским текстовима и научним радовима!!!

Kostunica treba da ide u penziju da ima imalo casti i ponosa.

A i dosta je bio u politici preko 15 godina.

Vreme je da DSS prepusti mladjim snagama kao sto su Aca Popovic i onaj Jovanovic sa Sorbone....

Pa i ti si glasao za Nikolica a sada se kajes.

Kritikovao si Tadica 8 godina, da bi sada isto kritikovao Nikolica, a mozes za Kostunicu nesto da kazes? Pa i on se zeznuo kao i ti.

Za vreme tog "coveka luzera" bolje smo ziveli nego za vreme svih navedenih politicara zajedno sa pok. Slobom.

Pa i ti si glasao za Nikolica a sada se kajes.

Kritikovao si Tadica 8 godina, da bi sada isto kritikovao Nikolica, a mozes za Kostunicu nesto da kazes? Pa i on se zeznuo kao i ti.

ja sam obican glasac a kostunica je lider politicke stranke.

A on je za svoju karijeru rusio patriote Milosevica i Seselja, podrzavao Djindjica, Tadica, Dinkica, clanstvo u EU , i Nikolica.

A ja sam podrzavao iskljucivo Radikale i oduvek sam bio protiv EU, a za Nikolica sam glasao samo u drugom krugu izbora i drago m ije zbog toga jer mu se samo tako mogla skinuti lazna maska patriote sa lica i nikako drugacije.

Ja ne osudjujem ljude sto su tada glasali za SNS jer se SNS tada predstavljala kao patriotska stranka.

Ali posle godinu dana njihove vlasti gde su oni pokazali da su veci evrofanatici i izdajnici od LDP-a ljudi i dalje glasaju za njih i to u jos vecem broju sto je vrhunac srpskog ludila.

ja sam obican glasac a kostunica je lider politicke stranke.

A on je za svoju karijeru rusio patriote Milosevica i Seselja, podrzavao Djindjica, Tadica, Dinkica, clanstvo u EU , i Nikolica.

A ja sam podrzavao iskljucivo Radikale i oduvek sam bio protiv EU, a za Nikolica sam glasao samo u drugom krugu izbora i drago m ije zbog toga jer mu se samo tako mogla skinuti lazna maska patriote sa lica i nikako drugacije.

Ja ne osudjujem ljude sto su tada glasali za SNS jer se SNS tada predstavljala kao patriotska stranka.

Ali posle godinu dana njihove vlasti gde su oni pokazali da su veci evrofanatici i izdajnici od LDP-a ljudi i dalje glasaju za njih i to u jos vecem broju sto je vrhunac srpskog ludila.

Ehhh, sad se vadis, jos ces da napravis da si vidovit ili da si iz ne znam kakvih razloga glasao za Nikolica, a ono si bio protiv Tadica samo. E pa tako je i Kostunica, ali ne znam sto se kaje. Isti bi bio i Tadic da je na vlasti.

Uostalom, jedini koji su u Parlamentu otvoreno protiv EU to su DSS.

Svi prave greske jer u ovim vremenima niko nije pametan ponekad sta da radi, ali Kostunica najmanje.

Kostunica treba da ide u penziju da ima imalo casti i ponosa.

A i dosta je bio u politici preko 15 godina.

Vreme je da DSS prepusti mladjim snagama kao sto su Aca Popovic i onaj Jovanovic sa Sorbone....

E jesi bre, Tihi, tupson na kub, pa ovaj je ocito novo kukavicje jaje koje nam potura Zapad kad Voja The Nesposobni pandrkne.

Srećom tebi takve greške - NEMA ŠANSE DA SE DESE ...NIKAD :aha2:

I to govori o tebi koji nemaš ni imena ni prezimena, a verovatno ni kvalifikacija da mu bilo šta zameriš , a kamoli da mu sudiš :think:

Meni moze da se desi, ja nisam vodio 7 miliona ljudi. ;)

E jesi bre, Tihi, tupson na kub, pa ovaj je ocito novo kukavicje jaje koje nam potura Zapad kad Voja The Nesposobni pandrkne.

U Srbiji je na zalost sve moguce.

No mi kao biraci nemamo drugu alternativu osim da dajemo sansu novim snagama jer su se ovi stari pokazali kakvi su.

Tihi se zatrcao da glasa za Nikolica a sad osudjuje Kostuniocu.

- - - - - - - - - -

Pa vodi covece, vodi, pa vidi kako je to.

Ja Kostunici ne zameram sto je glasao za Nikolica to je u tom trenutku izmedju njegea i Tadica bio jedini izbor.

Zameram mu sto konstatno odbija saradnju SRS-a i izlazak na izbore liste DSS-Dveri-SRS

Eto u Zemunu je SRS uzela 4.3% glasova i zato sto je cenzus 5% ti glasovi patriotski su propali i otici ce u ruke SNS-u

Zahvaljujuci Kostunici koji je odbio zajednicki izlazak na izbore.

Zato smatram da ovog trojanca Kostunicu treba odstraniti iz politike.

Kada me izaberete kao i Kostunjavog, mozda.

Pa izvoli kandiduj se pa cemo da glasamo za tebe.

Ja Kostunici ne zameram sto je glasao za Nikolica to je u tom trenutku izmedju njegea i Tadica bio jedini izbor.

Zameram mu sto konstatno odbija saradnju SRS-a i izlazak na izbore liste DSS-Dveri-SRS

Eto u Zemunu je SRS uzela 4.3% glasova i zato sto je cenzus 5% ti glasovi patriotski su propali i otici ce u ruke SNS-u

Zahvaljujuci Kostunici koji je odbio zajednicki izlazak na izbore.

Zato smatram da ovog trojanca Kostunicu treba odstraniti iz politike.

Nisam to znala. Trebalo je da se udruzi kad vec tako prica...

Back