Voja & Voja

Takvi sto se slikaju al ne znaju ni da drze pusku sto kaze Mitke su najgori olosi i licemerna stoka koje salje jasnu poruku "ne znam da drzim oruzije jer sam nesposoban ali oni koji su sposobni treba da uzmu pusku i da ginu a ja cu sedeti u svom udobnom stanu od 100kvadrata u u Beogradu dok ovi koje pozivam u rat budu cucali u blatnjavom rovu " To je jasna poruko koju na V&V salju sa ove slike svojim trpanjem gde im nije mesto i slikanjem sa puskama.

svetolik trpkovic:
I sta kao nije bilo narkomna daj nmoj kenjati mi smo imali jednog pacijenta koji nije spavao nedelju dana od krize nego je lupao hodnicima i davio dezurnog dok se nije skinuo a nkoliko njih koji bas nisu bili na igli ili su se skinuli su izdrzali do kraja a da ne govorim sto stariji vodnici ceo dan locu vinjak ,popiju pet kafa i dve kutije drine ili klasika i konstantno su omamljeni i izdrkani jer vise nema JNA pa ih niko ne **** ni dva odsto i umesto postovanja izazivaju podsmeh.
Ja sam imao čoveka koji je spavao 2 kreveta do mene. Nije mogao da stavi kašiku i viljušku u usta tokom obroka jer su mu se ruke toliko tresle od krize, pa je samo jeo sendviče. Nije mogao da spava. Skinuo se na kraju. A od "travara" i alkosa se nije moglo živeti.Ne mogu da verujem da ljudi misle da se to nekom drugom dešava i da su narkomani samo LDP. Pa trgnite se ljudi, Srbija ima sve ono što gledate na TV-u ponekad čak i u težem obliku.

o neko nam se naljutishka
e021.gif

:mrgreen:

Back