Vogošća

Ksena je bila onako niska zena sa paz frizurom,crvena. A ja se nekako ne sjecam Behije. Sjecam se od nastavnika : Majda, Borjana,Jasminka,Ksena,Suzanj,Barucija,Remzija, Rajko.To je to.A od ucitelja:Borka,Nada,a meni je bila uciteljica Davorka(Rasimova zena)on je bio direktor.Toliko se sjecam, dalje ne znam.veliki pozz:bye:

I meni je Davorka bila učiteljica i to 1983. kada sam doselio u Vogošću u drugom razredu pa do 1985. Svi ti nastavnici koji su nabrojani su i meni predavali osim Ksene. Behija je bila mlađa žena, mršava, kovrdžava, inače stjuardesa. Znam da smo se nešto stalno zezali na taj račun. ;)

Kafana Cigo radi ali je ne drži ivše Cigo. Ostalo je samo ime. Mora da te za to mjesto vežu drage uspomene čim si se od čitave Vogošće sjetila samo Cige. :whistling:

Teško je naći svu tu staru raju. To se raselilo po svijetu. Pokušaj na Facebook-u. Ja sam tamo našao par ljudi koje sam tražio.

Da svud smo se rasuli.Ti si generacije od Jelene Colakovic, ona je zivjela u Omladinskoj,sigurno je znas.Znas li Cubeta i on je u Visegradu njega svako zna.Probala sam na facebook nista do sada.pozdrav iz Sydneya:bye:

Da svud smo se rasuli.Ti si generacije od Jelene Colakovic, ona je zivjela u Omladinskoj,sigurno je znas.Znas li Cubeta i on je u Visegradu njega svako zna.Probala sam na facebook nista do sada.pozdrav iz Sydneya:bye:[/QUO

Znam Ćubeta, ali iz viđenja. A za Jelenu sam samo čuo od Radmile, to ti napisah na nekoj drugoj temi. Znam samo da se udala i ništa više od toga. U Višegrad se poslije Dejtona preselilo pola Vogošće, ali se vremenom taj narod opet raselio kud-koji. Ipak nas opet ima podosta ovdje.

Ej evo malo praznici pa odmaram i palo mi napamet da pogledam ima li nesto na netu od raje oz vogosce.
Ja sam 71 godiste i iz omladinske ulice isao sam u os igmanski mars.Ima li ovde neko iz te generacije.
Sretni paznici Pozdrav

Poštovani Vogošćani (ako se tako pravilčno kaže),
Na net-u sam naišao na ovaj vaš forum pa k`o velim možda mi se posreći.
Već duže vreme tražim jednu devojku (sada već verovatno ženu) iz Vogošće.Zove se Sveltana -Ceca.Nažalost splet nesrećnih okolnosti je uticao na to da imam malo podataka (prezimena ne mogu da se setim) a bili smo veliki prijatelji.Tih nesrećnih ratnih godina tačnije 1992 sa majkom i mislim mlađim bratom došla je u Vojvodinu u naselje Gajdobra kod Bačke Palanke.MIslim da je majka tamo imala rođenog brata i da se ta bratova familija preziva Ivković.Tamo su se zadržali 3-4 meseca i vratili su se u Vogošću.
Tada jer imala oko 17-18 godina znači 74`-75`-76` godište.Iz priče znam da su živeli u zgradi na I spratu i mislim ali nisam siguran da je spominjala naselje Hotonj.
Molim Vas ako neko ima neku informaciju o ovoj osobi da se javi.
Veliki pozdrav

Back