Vodu trošimo kao da punimo gradske bazene

Meni je godinama u zgradi za 4 člana domaćinstva stizalo 4 kubika vode. Od pre godinu dana za dve osobe stiže 12 kubika vode. Šaht ispred zgrade gde je vodomer otvaraju nikada. :mrgreen:

Đubretari su poskupeli jedno 20 puta. Do prošle god je bilo 350 din i odnosili su jednom dnevno. Sada su uveli kojekakve dodatne stavke i odnošenje đubreta je 1500 dinara po stanu. Ono što je zanimljivo sada prolaze 10 puta dnevno i isprazne samo jedan kontejner od 5. I tako lupaju po ceo dan i noć non stop.

Dakle u tim komunalnim preduzećima je her vučić zaposlio celu vojsku svojih tetoviranih batinaša.

1000004021.jpg

Poslednja izmena:
Meni je godinama u zgradi za 4 člana domaćinstva stizalo 4 kubika vode. Od pre godinu dana za dve osobe stiže 12 kubika vode. Šaht ispred zgrade gde je vodomer otvaraju nikada. :mrgreen:

Đubretari su poskupeli jedno 20 puta. Do prošle god je bilo 350 din i odnosili su jednom dnevno. Sada su uveli kojekakve dodatne stavke i odnošenje đubreta je 1500 dinara po stanu. Ono što je zanimljivo sada prolaze 10 puta dnevno i isprazne samo jedan kontejner od 5. I tako lupaju po ceo dan i noć non stop.

Dakle u tim komunalnim preduzećima je her vučić zaposlio celu vojsku svojih tetoviranih batinaša.

Pogledajte prilog 1754193
A što bi ti htio? Ne može cijena ostati stalno ista. Plaće rastu, novi kamioni, nova oprema, razvoj, zbrinjavanje otpada. I kod mene su povećali račun za gospodarenje otpadom. Pred par godina smo svi plaćali isto (oko 47kn ili 6.23€), a onda su nam uveli po članovima i po broju odvoza (što je i logično), jer više ljudi stvori i više smeća. Evo za 4 osobe smeće iznosi 12.89€. Ovoi naši novi spremnici imaju senzore koji javljaju kad je spremnik pun i kad ga se treba prazniti. Ne moraju se svi spremnici za otpad prazniti u isto vrijeme
1000012253.jpg

Poslednja izmena:

Back