Vodolija

Mutavi? Ne bih bas za sebe rekao mutav, nego nepoverljiv pogotovo prema zenama, stit od manipulacije, arogancija i egoizam.. Socijalan jesam ali ono u dozama normale.. Gledao sam seriju i mogu reci da se slazem vrlo mocna serija (energetski vampiri). Znak Vage podznak u Skorpionu.. Nemam nikakvu manu, volim da ostavim bradu, jer ako bih je skinuo kao dete bih bio. Nemam razloga da lazem da sam ja ovo sa slike, to sto nekima kompleks nize vrednosti radi nije moja stvar niti frka.. A i godine zivota..
Ovi koje ja znam imaju pluton u prvom polju i hodaju kao Metju M. iz True Detective-a koji je isto Skorpija,usporeno bezvoljno
Jos jedna stvar sa podznak Skorpijama je da zovu kad im nesto treba,ne znaju da uzivaju u tudjem uspehu
Maliciozno ponasanje kao Lukas(Skorpija) kad je izgubio na Beoviziji pre par dana pa nije znao da cestita nego da kaze da je namesteno...mozda da je oprao kosu mozda bi i pobedio.

Ovi koje ja znam imaju pluton u prvom polju i hodaju kao Metju M. iz True Detective-a koji je isto Skorpija,usporeno bezvoljno
Jos jedna stvar sa podznak Skorpijama je da zovu kad im nesto treba,ne znaju da uzivaju u tudjem uspehu
Maliciozno ponasanje kao Lukas(Skorpija) kad je izgubio na Beoviziji pre par dana pa nije znao da cestita nego da kaze da je namesteno...mozda da je oprao kosu mozda bi i pobedio.
Svaki fiksni znak gori od sujete samo je ta sujeta razlicita.

Svaki fiksni znak gori od sujete samo je ta sujeta razlicita.Bik pada na materiju,Vodolija na um, Skorpija na nagone kontrolu i Lav na ljubav emocije na emotivno hranjenje svoje licnosti a ta hrana su mu aplauzi drugih ljudi.Lav mora biti voljen a najvise je ljubomoran ako je drugi vise voljen od njega simbol ljubomornof brata u porodici

Maliciozno ponasanje kao Lukas(Skorpija) kad je izgubio na Beoviziji pre par dana pa nije znao da cestita nego da kaze da je namesteno...mozda da je oprao kosu mozda bi i pobedio
Pa ono.. Donekle ima istine, samo nije istina oko sujete. Bar ne u mom slucaju. Nikad nisam bio ljubomoran na neciji uspeh, drago mi je veoma. Malicioznost u Lukasovom ponasanju je evidentno i tu razgovora nema. Ja nemam samo Plutona u 1 nego u konjukciji sa Marsom.
Brz, ishitren, agresivan hod sa podignutom glavom obavezno, kao da sam svet osvojio 🤣🤣🤣.
Nisu sve skorpije iste, daleko od toga.
Zapravo svi misle da sam Ovan zasto ne znam.

Slaba tacka svake Vodolije je svaka osoba koja nesto zna priblizno kao ona ili vise od nje.Cak joj i samo pametovonje neke osobe toliko smeta pa makar pricala ta osoba i gluposti.

Mislim da je to netacno. Vodolija ce svakog saslusati i svakog napojiti vodom. Vodolija takodje isce znanje i spoznaju, trazi eksperte i pametnije. Ali nema zivaca za notorna lupetala koji nisu eksperti. U toj situaciji moguce je i cak vjerovatno da Vodolija izgubi takt. A vi to zovete intelektualna sujeta.

Mislim da je to netacno. Vodolija ce svakog saslusati i svakog napojiti vodom. Vodolija takodje isce znanje i spoznaju, trazi eksperte i pametnije. Ali nema zivaca za notorna lupetala koji nisu eksperti. U toj situaciji moguce je i cak vjerovatno da Vodolija izgubi takt. A vi to zovete intelektualna sujeta.

Vodolija je sujetan znak kao i svi fiksni znaci,samo se kod nje ta sujeta ispoljava na misaonom planu.Arogantni intelekt.Ja znam najvise... Vodolija je intelektualni znake,ali je toliko nadmen i arogantan da ne moze da podnese da neko vise ima u necemu znanja od nje.A nije skromna ,Jer ne voli da uci od drugih i upija znanja.Jer misli da sve moze sama da nauci,i da od nje pametnije nema.

Vodoliju briga da li ti imas vise novca od nje il ljepote, sve je to ok.Samo ne mozes biti pametniji od Vodolije,cim osjeti da je neko pametniji od nje,tad joj proradi ego,sujeta tada je nepodnosljiva i bezobrazna drska.Jako pametni,al i ta pamet im je boljka takodje

Vodoliji ce lakse pasti da joj vrijedjas licnost, familiju itd,nego da joj vrijedjas intelekt.Reci joj da nema neku pamet,da je prosjecne inteligencije.Tu ce da se jede kao luda

Poslednja izmena:
Vodolija je sujetan znak kao i svi fiksni znaci,samo se kod nje ta sujeta ispoljava na misaonom planu.Arogantni intelekt.Ja znam najvise... Vodolija je intelektualni znake,ali je toliko nadmen i arogantan da ne moze da podnese da neko vise ima u necemu znanja od nje.A nije skromna ,Jer ne voli da uci od drugih i upija znanja.Jer misli da sve moze sama da nauci,i da od nje pametnije nema.

Vodoliju briga da li ti imas vise novca od nje il ljepote, sve je to ok.Samo ne mozes biti pametniji od Vodolije,cim osjeti da je neko pametniji od nje,tad joj proradi ego,sujeta tada je nepodnosljiva i bezobrazna drska.Jako pametni,al i ta pamet im je boljka takodje

Vodoliji ce lakse pasti da joj vrijedjas licnost, familiju itd,nego da joj vrijedjas intelekt.Reci joj da nema neku pamet,da je prosjecne inteligencije.Tu ce da se jede kao luda
A ima li jos neku prednost vodolija :per:

Back