laura87
Domaćin
- Poruka
- 3.400
A kombinacija zena Vodolija i muskarac Ovan?I gledala sam i na astro sajtovima,al hocu i da cujem iskusne astrologe sa foruma....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TOM@X:A kako se ženske Vodolije slažu sa svinjom iz kineskog horoskopa? ; )
laura87:A kombinacija zena Vodolija i muskarac Ovan?I gledala sam i na astro sajtovima,al hocu i da cujem iskusne astrologe sa foruma....
laura87:A kombinacija zena Vodolija i muskarac Ovan?I gledala sam i na astro sajtovima,al hocu i da cujem iskusne astrologe sa foruma....
Nemoj, Orca, da si taki. Vidiš da sam bila fina. :wink:orca:laura87:A kombinacija zena Vodolija i muskarac Ovan?I gledala sam i na astro sajtovima,al hocu i da cujem iskusne astrologe sa foruma....
E, nisam astrolog, ali iz licnog iskustva....Ma to je super kombinacija, samo neka ti o tome ne pise Ameba, mozes se gadno razocarati![]()
Nestasna Ameba:Nemoj, Orca, da si taki. Vidiš da sam bila fina. :wink:orca:laura87:A kombinacija zena Vodolija i muskarac Ovan?I gledala sam i na astro sajtovima,al hocu i da cujem iskusne astrologe sa foruma....
E, nisam astrolog, ali iz licnog iskustva....Ma to je super kombinacija, samo neka ti o tome ne pise Ameba, mozes se gadno razocarati![]()
Uostalom, po nekoj opštoj definiciji, Vodolija i Ovan bi se dobro slagali. Možda meni nije išlo s muškim Ovnovima jer sam u podznaku OvanĐavo će ga znati...[/quote/]
Ma ja te obozavam,a ovo je nacin da te malo cacnem u zicu![]()
![]()
Ne te menjam, samo mi taka bidni
![]()
![]()
![]()
Eto, a meni niko nije verovao...Oliji:Iz mog iskustva -OCAJNO-Non stop smo se svadjali-UZAS...
Oliji:Iz mog iskustva -OCAJNO-Non stop smo se svadjali-UZAS...
Pozdrav
Oliji
Moj slučaj: zavisi :wink:spanjolka:Kad vec ima toliko vodolija ovde,molim vas kazite mi s voja iskustva sa muskim Rakovima!
Nestasna Ameba:Moj slučaj: zavisi :wink:spanjolka:Kad vec ima toliko vodolija ovde,molim vas kazite mi s voja iskustva sa muskim Rakovima!
Ja sam imala jako malo iskustava emotivne prirode s Rakovima. A i oni sa mnom. Mislim da se samo jednom desilo da se jedan Rak zaljubio u mene (ali samo to - zaljubio), ali mene on nije privlačio.
Međutim, imam drugaricu Vodoliju/Škorpiju koja je prosto lepak za Rakove, a ni ona nije ravnodušna prema njima.
Naravoučenije: slučajevi kombinacija Vodolija-Rak su različiti :wink:
S jednim skoro da joj uspe, ali je tada bila suvise mlada da bi se vezala (klasika). Ostala su secanja i poneka ranica, ali ponajvise lepih uspomena, cini mi se :wink:spanjolka:Eh,vidi sad to! Pa i ja sam vodolija-skorpija,a on je rak-skorpija,a inace ima stelijum u strelcu i vagi i 2 planete u blizancima,a samo sunce u raku i Jupitera na nekih 00 nesto skorpije!Pa jel je uspevalo toj tvojoj drugerici amebo![]()
![]()
![]()
Bravo, iz mog iskustva samo smo se dobro slagali za vreme sexa(jedino sto je sa ovnom odlicno!!!) sve ostalo je bilo grozno. Mora biti kako on kaze ili nikako. A mi vodolije... zivela sloboda sto sa ovnom nije slucajOliji:Iz mog iskustva -OCAJNO-Non stop smo se svadjali-UZAS...
Pozdrav
Oliji