- Poruka
- 110.172
jel tako da smem da ih jedem sa pomfritomNamirisao sam cevape pa sam se stvorio.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel tako da smem da ih jedem sa pomfritomNamirisao sam cevape pa sam se stvorio.![]()
baš danas sam šetajući shvatila KOLIKO sam srećna što se nikad nisam zaljubila u Vodoliju
a SKORO SVI DRUGOVI su mi Vodolije
i predivni su
ali u emotivnim odnosima, ko hoće da izludi, nek izvoli....
Physiognomic, odusevljena sam tvojim tekstovima na forumu ili na forumima. Nikad nisam citala nesto bolje o zodijaku. Ako si jos aktivan, volela bi da znam odakle si crpeo ovo znanje i ako je tvoje originalno dali si pisao opsirnije? Interesuje me ovaj izlozeni sistem u celini.
..
Ono sto je mene fasciniralo u pisanju Physiogmica nije toliko opis vodolije koliko kontekst zodijackih znakova. Njegovim tekstovima mi je posredovan smisao elementata i planeta i veza zodijackih znakova s njima. Posebno element vazduh mi je priblizio kao niko do sad. Sad mi je savrseno jasno zasto su vazdusni znakovi vazdusni. Neke stvari su mi ostale nejasne i volela bi da citam nesto iscrpnije o ovom. Ima li neko ideju iz koje literature je Physiognomic crpeo ovo sto je pisao o zodijaku?
Izasla sam iz veze sa vodolijom, on je bio bas pametan i lep ali mislim da je psiho ...
Tako sam i ja mislila da su svi Doorsi Strelčevi - a u stvari su Morison i Densmor , dok je Manzarek Vodolija a Kriger Jarac
no svejedno, dobra kombinacija
winterbornes
baš danas sam šetajući shvatila KOLIKO sam srećna što se nikad nisam zaljubila u Vodoliju
a SKORO SVI DRUGOVI su mi Vodolije
i predivni su
ali u emotivnim odnosima, ko hoće da izludi, nek izvoli....
Ta sam, svi muškarci u mom životu (ma gde bilo Sunce itd.) imaju najnaglašeniju seriju 11. (tj. Vodolija za neupućene).
Tačno sam prokleta, volim to što ne mogu da imam (msm, ti kao njih "Imaš", ali u stvari nikad ih nemaš... ne znam kako da objasnim, kao sa robotima, prosto ne razumeju neke koncepte ljudske vrste... skroz su intelekt)...
Jbg, peta dobrim delom u Vodoliji, Venera kv Uran aplikacioni.
Oni nemaju onaj škorpijski strah i strepnju, nego su tako opušteni i laganica, a to me izluđuje. Imala sam jednog Škorpiju Asc, jbt, dušu sam odmorila.Tačno vidiš da strepi i pravi te ljubomornom iz straha (što mom Marsu samo govori da je pukao, a we like that ). Sa ovima nema toga, kakvi čelični živci. Ti ne pucaju, možeš samo ti sa njima da završiš na bensedinima...
Meni je potpuno jasno šta nekog može da privuče u Vodoliji
Ali mojoj Veneri u Jarcu treba nešto stabilnije
Aj pokrenemo inicijativu da se znak Vodolije preimenuje u robota.
A i njihova je era, a još i vole promene. Nije bilo robota tad kad su davali imena znacima.![]()
Ja sam se za ovih mojih 3000 godina već izverzirala šta mi najviše prijaJeste to im je himna...
Pa, agatha, ti si vodolijski tip, mislim, koliko se sećam, ti mu dođeš Vodolijica... Msm, imaš dosta osobina...
Pa, jbg, da bi se napredovalo, moraš istupiti iz poznatog. A to možeš samo ako si već pomalo vanzemaljac u toj grupaciji.
Uran i Neptun su spoljne planete, i one nekako ne pripadaju tu, sa ostalima. Pogotovo Neptun, on bukvalno iz daljine gleda, čežnjivo, i želeo bi da bude deo života, ali jbg, koliko god hteo, nije, a opet jeste, njegova putanja obuhvata sve njih... A Uran je između, on nije ni tu, ni tamo.On ne zna gde je, da li je tu sa njima, ili je izvan na konsultacijama sa outsiderima (Neptun), onima koji su izvan...
Pa logično je jer tvoj merkurovski um golica i stimuliše vodolijska natprosečna inteligencijaEto vidiš, Vodolija - Lav... To su srca dva... A kod mene Veneru u Lavu privlače takvi tipusi...Samo što ja nisam Lav, nego sam neki miks, pa i te moje Vodolije, dolaze u različitom pakovanju.