ZANIMA ME KAKO SE SLAZU ona-VODOLIJA,0n-BLIZANAC?
STA JE TO STO PRIVLACI JEDNO KOD DRUGOG I KAKO GA OSVOJITI?
STA JE TO STO PRIVLACI JEDNO KOD DRUGOG I KAKO GA OSVOJITI?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
latoya:Naravno da si mi pomogla i HVALA TI,a sad bi volela da cijem i muske blizance![]()
:shock: Jesi li ti musko ili zensko? :shock:radde:u vezi sa vodolijama zenama,zanima me sta mislite zene vodolije,da li mi uvek volimo par muskih u isto vreme?? Ili ja imam problem?
A, O.K.radde:zensko,zena vodolija,tacnije
`Ajmo ovako: kad me nece, onda me nece po dve-tri godine(kao sad recimoradde:u vezi sa vodolijama zenama,zanima me sta mislite zene vodolije,da li mi uvek volimo par muskih u isto vreme?? Ili ja imam problem?
He, cuj samo par? :shock: Blago tebi :wink:radde:u vezi sa vodolijama zenama,zanima me sta mislite zene vodolije,da li mi uvek volimo par muskih u isto vreme?? Ili ja imam problem?
radde:u vezi sa vodolijama zenama,zanima me sta mislite zene vodolije,da li mi uvek volimo par muskih u isto vreme?? Ili ja imam problem?
latoya:DA LI JE MOGUCE DA NEMA VISE BLIZANACA![]()
![]()
SIGURNO JE NEKOME BRAT,BIVSI DECKO,DRUG... U OVOM Z
NAKU.PODELITE SVOJA ISKUSTVA SA MNOM![]()
Sad ožežite :wink:latoya:A sta generalno ljudi misle o vodolijama![]()
![]()
Generalno,mislim da misle sve ok,nikada do sad nisam naisla na neki negativan komentar...ali stvarno.Vodolije vole ljude pa shodno tome i ljudi gotive njih.Ko tvrdi suprotno,............nije dobro upoznao vodoliju!Pozdrav svim vodolijama.latoya:A sta generalno ljudi misle o vodolijama![]()
![]()