Vodokotlić koji curi

neupucena

Zainteresovan član
Poruka
368
Kad se pusti voda curi još neko vreme, onda se primiri, pa procuri opet, pa tako nekako u talasima, nekad slabije, nekad jače. Ranije kao da je pomagalo kad ubacim u kotlić onu plavu 'patkicu' koja valjda između ostalog razlaže kamenac. Voda nam je užasno tvrda pa mi pada na pamet da se možda nataložio kamenac pa nešto ne zaptiva dobro. Pošto ne curi stalno, mogu li ja nešto sama da uradim ili je vreme za majstora.

Kad se pusti voda curi još neko vreme, onda se primiri, pa procuri opet, pa tako nekako u talasima, nekad slabije, nekad jače. Ranije kao da je pomagalo kad ubacim u kotlić onu plavu 'patkicu' koja valjda između ostalog razlaže kamenac. Voda nam je užasno tvrda pa mi pada na pamet da se možda nataložio kamenac pa nešto ne zaptiva dobro. Pošto ne curi stalno, mogu li ja nešto sama da uradim ili je vreme za majstora.

Pa ne bih ti savetovavo da sama cackas ali moze biti da je samo problem u plovku koji je 200din..pa da ne placas bas dolazak majstora 1000

Отвори га па види. Није то нека наука, нити можеш било шта да зезнеш ту.

Што да купује неови водокотлић само зато што онај пловак не затвара добро?

Hvala svima!

Ma otvorila sam ga nego je nezgodan, ne skida se gornji poklopac nego samo ima ovalan otvor, da se provuče ruka, ne vidim ni belu mačku unutra. Uzela sam baterijsku lampu, čačkala nešto oko plovka ali za sada ništa. Zgrada ima ugovor sa majstorima tako da mi ne bi naplatili dolazak, to mi je krajnja opcija.

Back