Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smatram vodjom onog koji najglasnije laje.kada u grupi žena/muškaraca uočite osobu koja je najglasnija, osobu koju svi prate, jednostavno "vođu" - da li vas kao takva zainteresuje baš ona, ili vam ta dominacija u grupi nije privlačna?
hvala...
Ne smatram vodjom onog koji najglasnije laje.
a šta ako je sjaj više ljudi potisnut dominacijom vođe...? kako prepoznaš...?
Posmatram osetim. Odaje ih nesto u nacinu price stavu reakcijama.
kada u grupi žena/muškaraca uočite osobu koja je najglasnija, osobu koju svi prate, jednostavno "vođu" - da li vas kao takva zainteresuje baš ona, ili vam ta dominacija u grupi nije privlačna?
hvala...
teško da bi nešto sa strane videla od sjaja reflektora u očima...al dobro...to je samo moje mišljenje i ne znači da sam u pravu...
Vodja je onaj koji se spontano nametne grupi koja prepoznaje njegove kvalitete.dobro, samo sam tako napisao u uvodnom postu, jer je ovde kod nas nažalost uglavnom najglasniji vođa...ali to nije pravilo i ne treba tako da bude...i tu se slažem s tobom...
ali eto prenebregni to što sam najglasnijem dodelio status vođe, pa zamisli da je jednostavno po nečemu što ti misliš da treba da ima da bi bio vođa vođa, pa odgovori...
de si videla zlobnu opasku, nije mi jasno...al dobro...Ne bih se slozila. ja sam tragac za skrivenim blagom. razvila sam osecaj.
zlobne opaske cu ignorisati.
Vodja je onaj koji se spontano nametne grupi koja prepoznaje njegove kvalitete.
Kvaliteti vodje zavise od profila grupe.
de si videla zlobnu opasku, nije mi jasno...al dobro...
Zavisi kako se vodja ponasa, tako mi je to simpaticno ili antipaticno.aj dobro...i odgovor na uvodno pitanje je...?
ako si mislila da je reflektor to, to si ti nešto pogrešno shvatila očigledno...
kada u grupi žena/muškaraca uočite osobu koja je najglasnija, osobu koju svi prate, jednostavno "vođu" - da li vas kao takva zainteresuje baš ona, ili vam ta dominacija u grupi nije privlačna?
hvala...
Nije mi privlačna.
Čak - suprotno.
Antipatična u startu,jer se najčešće radi o kompleksašu i hvalisavcu !
не знам што сам вам ово испричао,
hvala...