vođa...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
kada u grupi žena/muškaraca uočite osobu koja je najglasnija, osobu koju svi prate, jednostavno "vođu" - da li vas kao takva zainteresuje baš ona, ili vam ta dominacija u grupi nije privlačna?

hvala...

Ne smatram vodjom onog koji najglasnije laje.

dobro, samo sam tako napisao u uvodnom postu, jer je ovde kod nas nažalost uglavnom najglasniji vođa...ali to nije pravilo i ne treba tako da bude...i tu se slažem s tobom...
ali eto prenebregni to što sam najglasnijem dodelio status vođe, pa zamisli da je jednostavno po nečemu što ti misliš da treba da ima da bi bio vođa vođa, pa odgovori...

kada u grupi žena/muškaraca uočite osobu koja je najglasnija, osobu koju svi prate, jednostavno "vođu" - da li vas kao takva zainteresuje baš ona, ili vam ta dominacija u grupi nije privlačna?

hvala...

Ne narocito - ako su zene u pitanju, vecma znaju da budu dosadne - od napada sujete. Sto se muskaraca tice - tek je to dosadno...

dobro, samo sam tako napisao u uvodnom postu, jer je ovde kod nas nažalost uglavnom najglasniji vođa...ali to nije pravilo i ne treba tako da bude...i tu se slažem s tobom...
ali eto prenebregni to što sam najglasnijem dodelio status vođe, pa zamisli da je jednostavno po nečemu što ti misliš da treba da ima da bi bio vođa vođa, pa odgovori...
Vodja je onaj koji se spontano nametne grupi koja prepoznaje njegove kvalitete.
Kvaliteti vodje zavise od profila grupe.

hvala...

Nije mi privlačna.
Čak - suprotno.
Antipatična u startu,jer se najčešće radi o kompleksašu i hvalisavcu !

Па пази.. Ево у мом друштву нпр, кад дођу неке девојке, одма су сви фаце, пљуште форе, буквално напад, одједном су сви расположени, ма лудило, ја нпр останем да седим на клупици, у првих неколико минута уопште и не улазим у причу, после се убацим са стране, онако необавезно, и у сваком друштву у ком сам био бар једна одатле је касније хтела нешто са мном, не знам која је то фора, нити је то нека тактика, просто немам тактике, али сам провалио да то радим стално, да је то тај неки мој стил.. Што каже Лане Гутовић "не знам што сам вам ово испричао, али не шкоди.. А чим не шкоди.."

hvala...
Osoba koja je u grupi najglasnija obicno je najnesigurnija u sebe pa tim,glasnogovornickim stavom pokusava to da prikrije.Razni muskarci su me privlacili zbog raznih stvari ali svaki od njih je morao da bude kulturan i odmeren.Ti drekavci me nikada nisu zanimali.

Back