- Poruka
- 62.443
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glupan i glupan
Ух..кад сам видео наслов, помислио сам да си отворио тему о Мицкеу и Хусару.
Ух..кад сам видео наслов, помислио сам да си отворио тему о Мицкеу и Хусару.
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/v...tinovo-oruzje-mi-volimo-srbiju-clanak-1629702
'Sveruski moto klub', omfg![]()
Koji moron da covek ne poveruje. Spiegel je samo jednom recenicom njih pomenuo, a samo u vezi ordena koje mu je urucio
nas dragi prezident, kad ono vidi,. Covek napisao Pocetak bune na dahije, kao da ce to uopste neko i citati ili objavljivati.
Ja mislim da je pre svega zelja istog naroda "NEMACA" da zive zajedno dovelo do rusenje Berlinskog zida...Debil ne razume pod kojim okolnostima se ujedinio Berlin, u okolnostima gde je jedan deo Berlina zahtevao zapadnu kulturu i vrednosti, i da je to sve suprotno od ovoga sto Putin radi sa Ukrajinom.
.
Ja mislim da je pre svega zelja istog naroda "NEMACA" da zive zajedno dovelo do rusenje Berlinskog zida...
Tako stanje je sada i u Novorusiji i Rusiji...
A ti izgleda tumacis istoriju i sadasnje stanje u svetu kako tebi odgovara...
Ma sta ce bre taj sto pise pisma najvecem nedeljniku na svetu i objasnjava Nemcima kako su se i zasto ujedinili.Vidis, zato nacionalizam ogranicava ljude, jer oni sve tumace iz svog uskog nacionalnog ugla.
Ma sta ce bre taj sto pise pisma najvecem nedeljniku na svetu i objasnjava Nemcima kako su se i zasto ujedinili.
To su likovi iz tvog naslova, ljudi izgubljeni u svemiru, mozak je ispiran decenijama, a i dan danas se ispire.
Sta i kako reagovati kada prezident Putin( valjda i clan njegovog kluba) danas kaze ovo:
Oni koji pokušavaju da nam zalepe etiketu homofobične države jesu oni koji smatraju da je netradicionalna seksualna orijentacija krivično delo", rekao je Putin, a prenosi ruska agencija TASS.
Ovo je biser nad biserima. Uskoro ce Putin poceti da drzi i seksualno vaspitanje po skolama diljem Rusije.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=12&dd=05&nav_category=78&nav_id=932896
U svoje vreme, tokom druge polovine 20-tih godina XX veka, Hitler je došao na vlast na račun američkih poreskih obveznika
Pokazao je potpuno nepoznavanje bilo cega, na nivou srpskih patriota sa Krste.
Debil ne razume pod kojim okolnostima se ujedinio Berlin, u okolnostima gde je jedan deo Berlina zahtevao zapadnu kulturu i vrednosti, i da je to sve suprotno od ovoga sto Putin radi sa Ukrajinom.
Jbte, Rusi su svojevremeno pokusali da izgladnjivanjem pobiju stanovnike zapadnog Berlina, a njemu nista i dalje nije jasno.
Koji glupan.
Rusofilski ograniceni pajser, klasika.