kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
svaka čast! Eto lep primer i ostalima da te svoje mišiće i glasčine čuvaju za ovakve situacije 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam prvo pomislio da je spasao zgradu ''Beograđanku'' od terorističkog napada k'o Brus Vilis u filmu ''Die hard-part xxx''.
omgJel mu dala bakica![]()
omg
aj se ti rađe vrati na pdf Ljubav i Sekshttp://forum.krstarica.com/showthread.php?p=8040308#post8040308 tamo si potrebniji
ovde te ljudi ne poznaju dovoljnopa bi te mogli krivo protumačit
![]()
Jel mu dala bakica![]()
gospodine Srbija, svaka vam dala
![]()
Zamisli lik ima nadimak Srbija...![]()
Evo ti bona za ovaj post.![]()
Za Hrvoje sam čuo...
pusti kod nas posebice u "ugroženim područjima" Hrvatske ljudi daju sinovima ime (ne nadimak)HRVATIN
![]()
au poslednje vreme bone dobijam od Hrvata, Naprednjaka, Radikala i srBske dijasporešta je to za reć?
već se polako brinem
pre je to bilo uredno od proletarijata, ZECovaca i Liberala
![]()
najbolje je bilo kad je gostovao pre par godina kod glupe Kovacevicke u nekoj emisiji i ona ga pita nesto kao "ovo , ono ... Simo ... ustvari kako da vas zovem ? " i lik mrtav ladan kaze "zovite me gospodine Srbija "
Zamisli lik ima nadimak Srbija...![]()
pa jes te otimacine vise lice na grobare ,dok su oni drugi skloniji kradjama i dzeparenju sto im samo ime kazePa bice da ga je ovaj jurio jer mu je uzimao posao u reonu.......dobro se zna da su grobari poznati po otimanju tashnica staricama i ponekoj mladjoj zeni![]()
pa jes te otimacine vise lice na grobare ,dok su oni drugi skloniji kradjama i dzeparenju sto im samo ime kaze![]()