Водитељке

Најлепша водитељка је

• Оливера Ковачевић ''Око''

• Наташа Миљковић ''Кључ''

• Симонида Казић ''Судар''

• Бранка Невестић ''Пирамида''

• Оливера Јовићевић ''Упитник''

• Оља Бећковић ''Утисак недеље''

• Бранкица Станковић ''Инсајдер''

• Мирјана Хрга, са хрватске Нове ТВ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo upravo sada gledam njenu emisiju na RTS-u. Ona je obučena fino, prava dama izgleda božanstveno............., i sve mi kvari ovaj nosati klovn- Dulić !!! On joj gost, e baš mi je žao što mora takvog da gleda preko puta!!!

<prof.Grof>:
Evo upravo sada gledam njenu emisiju na RTS-u. Ona je obučena fino, prava dama izgleda božanstveno............., i sve mi kvari ovaj nosati klovn- Dulić !!! On joj gost, e baš mi je žao što mora takvog da gleda preko puta!!!

pa ko ti je kriv šta gledaš nosonju....
ja gledam samo Oliveru...
netreba mi nikakav popaj da me smete u lepom prizoru kad se ona pojavi na telki :-D

Evo je Dusica Spasic
Dusica%20Spasic%20v.jpg

*******, неко је гласао за Бранкицу Инсајдер :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :D :D :D :D :D :confused: :confused: хмммммм, мора бити да нам Наташа Кандић учествује на форуму, ко зна.

SANDRINAbg:
Iz Nevisticeve, koliko god ja licno i ne volim taj tip zena, seksepil vrca na sve strane... :lol:

Uopste me ne iznenadjuje, sto vecina muskih u njenom drustvu, dobija iznenadne vrtoglavice...mis'im, krv im se slije... :lol:
Гласао сам за Невестићку, али и није баш за вртоглавицу :shock: Неке не знам, а остале су "лопатице" ...

Back