- Poruka
- 92.259
- Kad ideš liftom, pritiskaj neprekidno dugme za sprat na koji ideš jer lift tako ide brže
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 tema, 15 lajkova, 35 postova, 2 kaznena poena, 2 srca, 3 obrisane porukeEl to ima neka norma da moderatori moraju da otvaraju teme i objavljuju određen broj postova dnevno?
imaš vezu?Uclani se u SNS (i vredno lepi plakate i idi na sve mitinge i skupove precednika Vucica,i odusevljeno aplaudiraj)
ja bih za neko rukovodeće mesto. Da komandujem.Odakle ti ideja da treba neka veza?
Njima bi bilo idealno da se cela Srbija uclani u sektu....za sada imaju oko 700.000 clanova...
Ajd kazni pa brisi?5 tema, 15 lajkova, 35 postova, 2 kaznena poena, 2 srca, 3 obrisane poruke
a ja vidim ti skupljaš poene. Jel to ima neko takmičenje ko će više?Ajd kazni pa brisi?
Sto da ti se ne pomogne ako vec nista ne kosta?
Ne skupljam poene nego eto tako, dobar Sam coek...a ja vidim ti skupljaš poene. Jel to ima neko takmičenje ko će više?
Mislim, ako mogu da pomognem...
vidi ti se po avataru da si dobricaNe skupljam poene nego eto tako, dobar Sam coek...![]()
Pitomcima kojima je namenjena ova tema ce delovati apsurdno ali zapravo bi (radi brzeg okoncanja ovog pakla) zaista bilo bolje da se cela Srbija istovremeno uclani u sektu...Njima bi bilo idealno da se cela Srbija uclani u sektu....za sada imaju oko 700.000 clanova...
i onda dodje Neo i sve `pfjuuuuuu....`Pitomcima kojima je namenjena ova tema ce delovati apsurdno ali zapravo bi (radi brzeg okoncanja ovog pakla) zaista bilo bolje da se cela Srbija istovremeno uclani u sektu...
Сенсеи, требали смо да примењујемо ове савете?
- Bez kose? Nacrtaj! Ili se tetoviraj.
Štai onda dodje Neo i sve `pfjuuuuuu....`![]()