Voda

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uvek imam čašu vode pored sebe i stalno pomalo pijem. Popijem sigurno nekoliko litara vode dnevno. :lol:

Vodu uvek svuda sa sobom nosim - obavezno jednu flašicu, koju dopunim čim se isprazni ili kupim novu u gradu. :)

Inače, uglavnom pijem vodu sa česme. Ponekad kupim vodu, ali se ne opterećujem time. Važno mi je da voda ne bude previše hladna.

Ne pijem gazirana pića, kupovne veštačke sokove, alkohol... Samo voda i kafa. I ponekad neki prirodni sok ili čaj. :)

može biti da ga rano zalivaš.
koristim kišnicu za zalivanje cveća, i drži se.

e,pa ne znam. preživala sam, a godinama smo pili na letovanju.
ostrvce nije imalo vodovod, pa su gušterne služile svrsi.
mislim da su i danas bez, i da piju kišnicu.

možda bih kupila aparat za prečišćavanje,
a opet, ne znam pouzdano od čega česmovaču oslobode. :think:
nisam ljubitelj flaširane. imam problem sa vodvodom i kanalizacijom prilikom postvljanja.
zdrab razum mi govori da nije dobro odrađeno,jer su oba u jednoj šahti,a to mi se ne dopada.
mislila sam da kada padne kiša cveće dosta puta posle toga kao skuvano. i nije situacija onih letnjih kiša, vrućina pa pljusak, nego padne temperatura, optimalno vreme, nego je kiša prljava verovatno. u gradu zivim pa je verovatno situacija jos gora....
Koji ako imas dobar savet, a da to cudo ne kosta zdrav bubreg ti napisi.
ne znam sta bih ti rekla...svaki košta kao bubreg,ali na rate... osim toga danas telefoni koštaju 500€ i više što nije normalno, ali ko kupuje flasiranu bolje mu se isplati preciscivac vode. necu da reklamiram skoro sam kupila pa nije neko duže iskustvo, ali košta preko 70.000dinara, a nije Zepter, ali reko opet da probam, da uradim nesto. kad vidim onu belinu od hlora najezim se, znam da je to normalno, ali da li oni to doziraju kako treba ma ne znam....

mislim da mi je sad prijatnija za pice, znate ono kad pijete vodu pa vam lepo "sedne" na zeludac, ali mozda i psiholoski to mislim....
ima zapreminu od 8L i ispod sudopere stoji, to je mozda nekima problem jer trazi prostor, ali javicu iskustva

Back