Voda za kuvanje!?

nada79

Početnik
Poruka
1
Poštovani, nova sam na forumu, a igrom sudbine i sticajem životnih okolnosti imam potrebu da se informišem u vezi gore navedene teme.
Naime obzirom da sam imala problema sa peskom u bubregu, koji je na svu sreću otišao tamo gde treba da ode, interesuje me da li se korišćenjem flaširene ili filtrirane vode za kuvanje podiže nivo kvaliteta života i preventivno deluje na sprečavanje posledica ciji je direktni ili indirektni uzročnik nakvalitetna voda. Dakle da li se prokuvavanjem vode sa česme neutrališu svi elmenti ili ne!?

Unapred hvala.

imala sam dva napada pokrenutog i zaglavljenog kamena u bubregu..jednom u levom, drugi put u desnom..
na srecu, oba puta sam uspela prirodno da ih izbacim..
moje telo ih pravi u ciklusu od 20 god izgleda..
kada sam pitala sta i kako da izbacim i korigujem da mi vise ne bi pravili problem i naglasila da ne pijem vodu iz vodovoda, meni je dr nefrolog rekao da to nije uopste problem..i da mi pesak i kamencici nisu nastali zbog toga vec su produkt koji nastaje kad moje telo obradi neku hranu..
zakljucili smo da imam veci unos mlecnih proizvoda..
prolom voda ne bi trebalo non stop da se unosi..vezano za nju stoji i da se ne unosi voce onda kada se pije prolom voda..
bitan je samo konstantan unos vode da se pesak ili kamencici ne zadrzavaju, nego da telo uz pomoc tecnosti bukvalno spira bubrezne kanale..
i ono sto mi je preporucio je da uzimam rovatinex kapsule obavezno preventivno 2x godisnje..
kutija ima 100 perlica..to je doza otprilike za mesec dana..na bazi biljnih ulja su i imaju sposobnost da razgradjaju formirane kamencice i omogucavaju lakse izbacivanje iz tela..

Back