Voda Voda

ja sam primetio da kad je kiša i hladno češće idem u wc...zvuči slično kao tvoj problem
ovo mi je poznato, u Kanadi vecim delom godine, pre no sto se izadje napolje, prvo ides u wc, cak i ako ne treba da ides u wc. Ako ne ispostujes to pravilo, kad izadjes napolje i malo odmaknes, setis se da je bilo mnogo bolje da pre izlaska napolje obavezno ides u wc, cak i kad neces u wc :) :) :)

isto imam taj "refleks", a i kada legnem da spavam i ako mi je hladno, čeešće idem u WC, ali ne kao prehlada nego mislim da telo svesno izbacuje vodu da bi podiglo npr gustinu krvi ili zagrejalo se, lupam, ali mi je u tom smislu logicno....
to za piskenje kad se cuje voda se oduvek radi kod dece, npr kad se uče na nošu, pa neće da piške, pustiš vodu da žubori...

isto imam taj "refleks", a i kada legnem da spavam i ako mi je hladno, čeešće idem u WC, ali ne kao prehlada nego mislim da telo svesno izbacuje vodu da bi podiglo npr gustinu krvi ili zagrejalo se, lupam, ali mi je u tom smislu logicno....
to za piskenje kad se cuje voda se oduvek radi kod dece, npr kad se uče na nošu, pa neće da piške, pustiš vodu da žubori...
osecam se malo i psetasto.
to psetasto po onom Pavlovu.

Ima ljudi koji i u snu cuju curenje vode,mogu da se umokre u krevetu.Kazu da je to nalo na psihickoj bazi,ili ima problema sa besikom.Proveri to kod urologa.

Back