Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zatrovaće vodu i onda će srbalj morati da kupuje flaširanu po znatno višim cenama nego u EU. Ionako je hrana skuplja nego u eu pa zašto nebi bila i voda.
Zatrovaće vodu i onda će srbalj morati da kupuje flaširanu po znatno višim cenama nego u EU. Ionako je hrana skuplja nego u eu pa zašto nebi bila i voda.
To je i poenta privatizacije da se otme ukrade i prodaje narodu. Počev od vode, struje, hrane a država da mlatara kurtzem i naplaćuje porez od svega i svačega.
Да не залазим у ранија времена када се није смело јавно изразити неслагање...
Сада могу да изразим неслагање са овим или оним и могу увек да гласам. Моја излазност је сто посто и не мислим да ће се ту било шта мењати.
Могу и да изразим противљење филозофији "ко је гласнији, тај је више у праву" јер је за то мене дивљаштво, нецивилизованост.
Бојкот за мене није добро решење. Хајде ако су бојкотовали републичке изборе, то још могу да разумем, али општинске... То је супротстављено здравом разуму.
Постао сам врло љут на неке политичаре тамо негде 2005. године мислим да је то било, када су најурили Владу Дивца, спречивши га да купи... Беше "Књаз Милош"? Може на нету да се нађе...
Мени је било врло тешко да поверујем да би Дивац овде учинио било какву штету. Ни данас не верујем да је то могуће.
Злобност таблоида (државно управљаних) је ишла толико далеко да су га касније проглашавали практично разведеним...
Сада Дивац живи срећно са својом породицом, али не у Србији.
Не бих рекао да је народ овде срећан због тога, мислим да ни Дивац није... Али, љигави муљатори су направили оно што су хтели.