Voda će se plaćati zlatom

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa to ste dozvolili

pravi, izvorni beogradjani su najcesce apstinenti - ne izlaze na izbore iz revolta u sta se bg pretvorio...
eto najvece greske!
Да не залазим у ранија времена када се није смело јавно изразити неслагање...

Сада могу да изразим неслагање са овим или оним и могу увек да гласам. Моја излазност је сто посто и не мислим да ће се ту било шта мењати.

Могу и да изразим противљење филозофији "ко је гласнији, тај је више у праву" јер је за то мене дивљаштво, нецивилизованост.

Бојкот за мене није добро решење. Хајде ако су бојкотовали републичке изборе, то још могу да разумем, али општинске... То је супротстављено здравом разуму.

Koliko znam, vecina voda za flasiranje je prodata strancima ako se ne varam...
Ako je tacno, kupovacemo nasu vodu od stranaca
Постао сам врло љут на неке политичаре тамо негде 2005. године мислим да је то било, када су најурили Владу Дивца, спречивши га да купи... Беше "Књаз Милош"? Може на нету да се нађе...

Мени је било врло тешко да поверујем да би Дивац овде учинио било какву штету. Ни данас не верујем да је то могуће.
Злобност таблоида (државно управљаних) је ишла толико далеко да су га касније проглашавали практично разведеним...

Сада Дивац живи срећно са својом породицом, али не у Србији.

Не бих рекао да је народ овде срећан због тога, мислим да ни Дивац није... Али, љигави муљатори су направили оно што су хтели.

Back