Voc jor ikskjuz

Ovo me pitajte kad se porodim, ako ostanem debela? :rumenka:
A licno, volela bih da izgledam dobro sa dvoje dece.
Ne bas ovako kao dama sa slike, jer ne volim kad zena ima izrazene misice.
Volim zategnuto i negovano, bez celulita i sala(sto je kod mene izgleda nemoguce :sad2: )

Mada kad bolje razmislim, vise volim da jedem nego da budem 'dobra zenska'
Uzivanje u hrani, svakom zalogaju, jakim ljutim, slatkim ukusima, ne moze se porediti
ni sa cijim misljenjem o mom telu.

za ovakvu figuru moras svakodnevno trenirati, imati vrlo korigovanu i kvalitetnu (prevedeno: skupu) ishranu.
zene koje same brinu i o dvoje male dece, a da ne govorimo o troje, nemaju ni minut slobodnog vremena, a o lovi i kvalitetnoj dijetalnoj ishrani da ne govorimo..
zato, ok, uvalish decu dailjama koje neko plati, pa idesh da vezbas..a na to jos propagirash kako je to super i pohvalno:))))
pricati o tome u srbiji, gde je prosecna zarada 35000 a potrosacka korpa 65000, je neumesno..najblaze receno..

slazem se skroz

Žena živi od svog izgleda i to je ok.

Mnogim ženama izgled nije posao i vežbaju zarad zdravlja, da bi se bolje osećale, da bi se družile, itd, itd.

Vežbanje je korisno i slažem se, ni jedan izgovor nije dovoljno validan za pasivno sedenje i gojenje ali isto tako sa tri puta nedeljno aerobika ili joge (a to maksimum ako radiš, gajiš decu...) teško da ćeš izgledati ovako.

mrzi me da citam dalj etemu pa citiram tvoj post da se nadovezem na poslednju recenicu. nije tacno da se sa tri puta nedeljno NE MOZE izgledati ovako. Ja imam i trbusnjake i i bicepse i prilicno sam zategnuta, a uopste ne vebzam..kad sam vezbala izgledala sam skoro ovako..:) mislim da mnogo zavisi od tvoje misicne mase...a ja imam genteski misicavu gradju...imam i malo dete! :)

a propos tema: mislim da je samoreklama u pitanju, ali sa poentom...dakle..potrudite se da izgledate kao ja!!! :)

ja ne lupam, ja lepo pitah - zašto sponzoruše udavače i ostale neradnice ne izgledaju onako posle tri deteta?
znači ostavi po strani te tvoje žene stradalnice i fokusiraj se na ne mali broj onih koje po ceo dan turpijaju nokte

otkud znas da ne izgledaju?
ja mislim da izgledaju...iako ni jednu nisam videla golisavu, vidjala sam ih u haljinicama...i nisu za bacanje...

mrzi me da citam dalj etemu pa citiram tvoj post da se nadovezem na poslednju recenicu. nije tacno da se sa tri puta nedeljno NE MOZE izgledati ovako. Ja imam i trbusnjake i i bicepse i prilicno sam zategnuta, a uopste ne vebzam..kad sam vezbala izgledala sam skoro ovako..:) mislim da mnogo zavisi od tvoje misicne mase...a ja imam genteski misicavu gradju...imam i malo dete! :)

a propos tema: mislim da je samoreklama u pitanju, ali sa poentom...dakle..potrudite se da izgledate kao ja!!! :)

Šta napisati osim blago tebi. (nije ironija, zaista to mislim)

Meni je 3 puta nedeljno vežbanja ok da budem u fit formi, da me leđa ne bole, da (ako povedem računa o ishrani) nestane salce sa stomaka ali pločice na istom nemam. Tako i moje prijateljice. Kada napišem 3x nedeljno mislim da zaista toliko puta vežbamo, a ne ono dođeš jednu nedelju a drugu zabušavaš.

Proso su neki ljudi imali više sreće po pitanju konstitucije i metabolizma. Zato neko jede ko popisna komisija a drugom se i vazduh lepi.

Šta napisati osim blago tebi. (nije ironija, zaista to mislim)

Meni je 3 puta nedeljno vežbanja ok da budem u fit formi, da me leđa ne bole, da (ako povedem računa o ishrani) nestane salce sa stomaka ali pločice na istom nemam. Tako i moje prijateljice. Kada napišem 3x nedeljno mislim da zaista toliko puta vežbamo, a ne ono dođeš jednu nedelju a drugu zabušavaš.

Proso su neki ljudi imali više sreće po pitanju konstitucije i metabolizma. Zato neko jede ko popisna komisija a drugom se i vazduh lepi.

mene sramota kad sam sa ljudima koliko hrane izjedem...hahah....ali nisam oduvek tako..ranije sam stvarno malo jela, jer prosto nisam imala vremena, i mrzi me...e otkad imam dete, treba mi vise energije i puno radim na poslu...pa jedem ko gladna godina zadnje dve godine....tako da malo je neumesno toliko jesti, cak mislim i da to iako se sada ne primecuje, nastavim li tim tempom, nece proci nezapazeno....ali sam ubedjena da je stvar do konstitucije i genetike...

i ne znam sto bi iko zavideo zenskoj sa slike sto dobro izgleda...kad je evidentno i ona ne krije koliko ima problema...to sto je neko iskompleksiran i misli da bi bio srecan samo ako izgleda kao sa postera, nije do postera nego do coveka..taj neko zavidi svima oko sebe na bilo cemu, na lepsem i pametnijem detetu ili na boljem autu ili zgodnijem muzu...to je isti problem, kao da kazes bila bih mnogo srecna i sve bih imala da sam poznata i slavna..kao ejmi vajnhaus, na primer...:mrgrean:

Dodji ti,sestro, u Srbiju pa radi u nekoj fabrici na traci od 7h do 15h pa onda trceci kuci gde te ceka spremanje rucka za supruga i decu.Pa onda pranje vesa,peglanje,spremanje dece za skolu,ciscenje kuce.Pa jos ako zivis na selu...Jos plus 1000 stvari.I da vidim onda da li ces da se manekenises u gacama i grudnjaku.

Jeste, srpske zene sve to rade, ubishe se od posla pa opet velika vecina nije fit...zashto...od tolikog posla se zene unervoze+muz+deca+problemi a kako ce biti sutra i navalimo na klopu kao utehu...jbg. materijalna sigurnost puno znachi pre svega za nervni sistem, a onda moze i fitnes i joga i shta znam josh...ma ni na lopati ne bi mogle da nam se prinesu ove belosvetske lenshtine i folirantkinje:aha:

Svečano obećavam da neću jesti k'o prase kad se zaposlim. :rumenka:
Dete mi je aktivno pa po ceo dan jurcam, živimo na selu, ali dobro, nema to mnogo veze jer ja jurcam po kući, a ne oko nje i ne'am veze sa dvorištem.. Jedino ako se uzme u obzir šetnja do centra kad imam skoro 3 km u oba smera, a idem jednom u dva - tri dana.
A ako mi posao još bude baš ovaj za koji imam srednju (bez polaganja dodatnih predmeta i sl. kako bih samo sedela za kompom 8 sati), biće super jer i tu se trčkara i cela smena prođe u kretanju. :zaljubljena:
Tako da, eto mi dodatnih vežbi, a kad steknem tako neke lepe navike kao što je spavanje od 10 do 5 ili 11 do 5, 6 svakog dana ima i čitanje da ubacim kao obavezno, mesecima nisam pročitala knjigu, sramota me je. :rumenka:
P. S. Što se spavanja tiče, lako je izvesti, već sam smanjila onih 8 sati i super mi je. :lol:

Један одрастао син, један мали, и изгледа да је опет трудна.

Старија од ове супермајке на слици.

Али, вежбање је њен посао.

2127_marija-sreckovic.jpg1_if.jpg

44031_maria-king_300x0.jpg

Koji je vaš izgovor što niste fitnes modeli? Nevezano porodilje-neporodilje?
Jeste lenje, kao zadovoljne sobom, nemate vremena ili vam nije do života?
Da li je ovo licemerko qrčenje ili dobra namera?
Zato što sam lenja, neradna, kratkog daha, retardirana... u suštini ni ne trebaju mi izgovori.. zadovoljna sam svojim izgledom, a ono čime nisam zadovoljna me očigledno ne potresa dovoljno da se potrudim.

Један одрастао син, један мали, и изгледа да је опет трудна.

Старија од ове супермајке на слици.

Али, вежбање је њен посао.

2127_marija-sreckovic.jpg1_if.jpg
moja jedna sestra ima svoj sportski centar
vezba i radi po 15 sati dnevno
uvek je bila lepa, uvek vitka i zgodna
rodila je 2 dece
nas na sta sada lici
mrsava, jeste, verovatno i zategnuta
ali propala nacissto
izgleda izmuceno i nekako umorno
a ima 34 godine

rodila je 2 dece
nas na sta sada lici
ali propala nacissto
a ima 34 godine

I meni se cini...nekako mi finije stare zene koje se manje naprezu.

Mozda glupo zvuci ali ja ne bih zelela da budem dupence mamica...kunem se zivotom da ne bih htela da bilo ko druluje u sokaku na moju pozadinu dok guram kolica.
Sebe zamisljam kao podsisanu, negovanu, lako nasminkanu mamu elegantno odevenu i profesionalno ostvarenu...sa mnom takvom bih volela da se moja cerka identifikuje a ne sa polugolom majkom bilo sa bilborda bilo sa ulice...otkud znam, valjda majcinstvo vezujem za nonsalantnu odmerenost i leprsavu ozbiljnost uz prijatan smesak prema svetu

I meni se cini...nekako mi finije stare zene koje se manje naprezu.

Mozda glupo zvuci ali ja ne bih zelela da budem dupence mamica...kunem se zivotom da ne bih htela da bilo ko druluje u sokaku na moju pozadinu dok guram kolica.
Sebe zamisljam kao podsisanu, negovanu, lako nasminkanu mamu elegantno odevenu i profesionalno ostvarenu...sa mnom takvom bih volela da se moja cerka identifikuje a ne sa polugolom majkom bilo sa bilborda bilo sa ulice...otkud znam, valjda majcinstvo vezujem za nonsalantnu odmerenost i leprsavu ozbiljnost uz prijatan smesak prema svetu
ma meni je stvarno bezvezno kada vidim onoliko podgojene zene sa malom decom
deluje neuredno
mislim da svako moze za sebe da nadje bar jedan dan u nedelji
ali i ta krajnost kada vidim zima, mama na stiklama 12 cm juri malo dete izlazi iz prodavnice, sva nasminkana u nekoj bundici
mora da se sagne a da ne polomi nogu da uhvati dete za ruku

Bila je bas mazna tu...ali ne...vise kao Kejt Blancit recimo...iako smo sasvim fizicki razlicite ima u stavu nesto look alike a ne znam sta...bilo kako bilo, ono sto ti zoves ruski hrt se meni mucho mucho mucho svidja...to su mame za koje niko nece reci milfica ali ce je rado pitati za savet. E to hocu da budem, plez

Ово је већ стандардни мото свих фитнес, аеробик, пилатес клубова, тако позивају људе да вежбају, нема ништа лоше у томе.
Само, ја не волим коришћење деце у овакве сврхе и у рекламама које нису за неке дечје производе, ово ми је баш глупо и манипулативно,
малој деци није важно како им изгледају маме, оне су њихови богови и савршенства.
Било би ми ок да су ставили само лепу и згодну маму.

rodila je 2 dece
nas na sta sada lici
ali propala nacissto
a ima 34 godine

Ето, због тога ја не волим да вежбам :mrgreen:

Ово је већ стандардни мото свих фитнес, аеробик, пилатес клубова, тако позивају људе да вежбају, нема ништа лоше у томе.
Само, ја не волим коришћење деце у овакве сврхе и у рекламама које нису за неке дечје производе, ово ми је баш глупо и манипулативно,
малој деци није важно како им изгледају маме, оне су њихови богови и савршенства.
Било би ми ок да су ставили само лепу и згодну маму.
Па да, обраћа се тачно одређеном типу жена које не посећују или су већ корисници фитнес центра.
То је, иначе, једна врло интелигентна категорија људи, нарочито у земљи Калифорнији где аутдор активностима можеш да се бавиш током целе године. Није манипулација децом, то је тај тип деце мами-тренерки, њен посао, њен живот.

Back