- Poruka
- 6.173

Koji je vaš izgovor što niste fitnes modeli? Nevezano porodilje-neporodilje?
Jeste lenje, kao zadovoljne sobom, nemate vremena ili vam nije do života?
Da li je ovo licemerko qrčenje ili dobra namera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa o čemu god da se radi u kampanji, makar reklamirali sireve, slogan ''What's your excuse?'' jeste drzak i izazivački. Upari ti sa prozivkom na fizički izgled i eto haosa.Ne vidim cemu tolika pompa oko ovoga. Ona nije bila zlonamjerna niti je htjela nekoga da ponizi vec samo pokazala da ako rodis troje djece ne moras da se zapustis. Ne kontam cemu toliki bijes naroda![]()
Ova gospoja (od 30-ak godina) je California born.@Koto...I to je tacno...Azijatkinje se hrane tradicionalno - pirinac, povrce, miso supe, poneki komad mesa, bez slatkisa i skroba...Retkost je videti gojaznog Azijata...Gradja im je veoma zahvalna, imaju odlicnu genetiku - gotovo nikada nemaju stomak, imaju izrazito male grudi (zbog cega automatski deluju 5kg lakse od zene koja ih ima), nemaju naglasene zadnjice...Izgledaju kao devojcice, a takvim, Lolita vibe-om i zrace, vaspitavane da budu submisivne, krotke i diskretne, fokusirane na muskarca i njegove potrebe...Redovnih nekoliko vezbi u vlastitom domu je sve sto je vecni njih potrebno da bi imale ovakav misicni tonus...
Ova gospoja (od 30-ak godina) je California born.
mmm 45 god...Orijentalke ovako izgledaju bez obzira na godine i broj porodjaja - eventualno sa slabijim misicnim tonusom, ukoliko se ne bave redovnom fizickom aktinvoscu...Imam u okruzenju nekoliko zena koje su Azijatkinje poreklom, razlicitih godista i nijedna nema problem sa tezinom i ukupnim vizuelnim utiskom...Njihova gradja je specificna, petite su bez izuzetka, najcesce veoma zenstvene, iako im je gradja, prema mojim kriterijumima i afinitetima, daleko od idealne...Sitne i delikatne zene asociraju stasom na decu, zbog cega uvek deluju mladje i vise fit od krupnih zena cak i kada to nisu...
Pa znam da je Azijatkinja; Kling-Klang joj je prezime, ili tako nešto. Poenta je da verovatno baš i nije odrasla na miso supi i krotkosti....Izgooglala sam......Azijatskog je porekla, sto je ocigledno...
dok su mi deca bila mala,a ja mlada,bila sam zategnuta,u kondiciji,vezbala sam 5 puta nedeljno aerobik i posle toga teretana![]()
Koji je vaš izgovor što niste fitnes modeli? Nevezano porodilje-neporodilje?
Jeste lenje, kao zadovoljne sobom, nemate vremena ili vam nije do života?
Da li je ovo licemerko qrčenje ili dobra namera?
mmm 45 god
http://1.***************/-cUXr2Zi7M5Y/UfAVHlGYqUI/AAAAAAAACcI/ZP7SYEA5V_Q/s1600/LucyLiu.jpg
Pa o čemu god da se radi u kampanji, makar reklamirali sireve, slogan ''What's your excuse?'' jeste drzak i izazivački. Upari ti sa prozivkom na fizički izgled i eto haosa.
aham,kladim se da u zivotu nije teg diglajel ovo Lusy Liu, glumica? Carlijevi andjeli, Kill Bill, etc.?
jel ovo Lusy Liu, glumica? Carlijevi andjeli, Kill Bill, etc.?
November child je majka četvoro dece i mogla bi da se slika isto kao i ova.
@tema Ja sam lenja.
Koji je tvoj problem da tako afirmišeš neku ženu koju slabo i poznaješ?