Voc jor ikskjuz

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
44031_maria-king_300x0.jpg

Koji je vaš izgovor što niste fitnes modeli? Nevezano porodilje-neporodilje?
Jeste lenje, kao zadovoljne sobom, nemate vremena ili vam nije do života?
Da li je ovo licemerko qrčenje ili dobra namera?

Ne vidim cemu tolika pompa oko ovoga. Ona nije bila zlonamjerna niti je htjela nekoga da ponizi vec samo pokazala da ako rodis troje djece ne moras da se zapustis. Ne kontam cemu toliki bijes naroda :lol:

Dobro,svaka joj cast.Ima troje dece i ima savrsenu figuru.
Ali je ovo cisto qrcenje.Skinula se u gace i brus i nabila tri sincica ispred sebe da pokaze kakva je ona ribetina.Uvek sam se gadio takvih ljudi koji koriste svoju decu u iskazivanje neke sopstvene seksualnosti.M'rs!

...Orijentalke ovako izgledaju bez obzira na godine i broj porodjaja - eventualno sa slabijim misicnim tonusom, ukoliko se ne bave redovnom fizickom aktinvoscu...Imam u okruzenju nekoliko zena koje su Azijatkinje poreklom, razlicitih godista i nijedna nema problem sa tezinom i ukupnim vizuelnim utiskom...Njihova gradja je specificna, petite su bez izuzetka, najcesce veoma zenstvene, iako im je gradja, prema mojim kriterijumima i afinitetima, daleko od idealne...Sitne i delikatne zene asociraju stasom na decu, zbog cega uvek deluju mladje i vise fit od krupnih zena cak i kada to nisu...

za ovakvu figuru moras svakodnevno trenirati, imati vrlo korigovanu i kvalitetnu (prevedeno: skupu) ishranu.
zene koje same brinu i o dvoje male dece, a da ne govorimo o troje, nemaju ni minut slobodnog vremena, a o lovi i kvalitetnoj dijetalnoj ishrani da ne govorimo..
zato, ok, uvalish decu dailjama koje neko plati, pa idesh da vezbas..a na to jos propagirash kako je to super i pohvalno:))))
pricati o tome u srbiji, gde je prosecna zarada 35000 a potrosacka korpa 65000, je neumesno..najblaze receno..

Ne vidim cemu tolika pompa oko ovoga. Ona nije bila zlonamjerna niti je htjela nekoga da ponizi vec samo pokazala da ako rodis troje djece ne moras da se zapustis. Ne kontam cemu toliki bijes naroda :lol:
Pa o čemu god da se radi u kampanji, makar reklamirali sireve, slogan ''What's your excuse?'' jeste drzak i izazivački. Upari ti sa prozivkom na fizički izgled i eto haosa.

@Koto...I to je tacno...Azijatkinje se hrane tradicionalno - pirinac, povrce, miso supe, poneki komad mesa, bez slatkisa i skroba...Retkost je videti gojaznog Azijata...Gradja im je veoma zahvalna, imaju odlicnu genetiku - gotovo nikada nemaju stomak, imaju izrazito male grudi (zbog cega automatski deluju 5kg lakse od zene koja ih ima), nemaju naglasene zadnjice...Izgledaju kao devojcice, a takvim, Lolita vibe-om i zrace, vaspitavane da budu submisivne, krotke i diskretne, fokusirane na muskarca i njegove potrebe...Redovnih nekoliko vezbi u vlastitom domu je sve sto je vecni njih potrebno da bi imale ovakav misicni tonus...

@Koto...I to je tacno...Azijatkinje se hrane tradicionalno - pirinac, povrce, miso supe, poneki komad mesa, bez slatkisa i skroba...Retkost je videti gojaznog Azijata...Gradja im je veoma zahvalna, imaju odlicnu genetiku - gotovo nikada nemaju stomak, imaju izrazito male grudi (zbog cega automatski deluju 5kg lakse od zene koja ih ima), nemaju naglasene zadnjice...Izgledaju kao devojcice, a takvim, Lolita vibe-om i zrace, vaspitavane da budu submisivne, krotke i diskretne, fokusirane na muskarca i njegove potrebe...Redovnih nekoliko vezbi u vlastitom domu je sve sto je vecni njih potrebno da bi imale ovakav misicni tonus...
Ova gospoja (od 30-ak godina) je California born.

...Orijentalke ovako izgledaju bez obzira na godine i broj porodjaja - eventualno sa slabijim misicnim tonusom, ukoliko se ne bave redovnom fizickom aktinvoscu...Imam u okruzenju nekoliko zena koje su Azijatkinje poreklom, razlicitih godista i nijedna nema problem sa tezinom i ukupnim vizuelnim utiskom...Njihova gradja je specificna, petite su bez izuzetka, najcesce veoma zenstvene, iako im je gradja, prema mojim kriterijumima i afinitetima, daleko od idealne...Sitne i delikatne zene asociraju stasom na decu, zbog cega uvek deluju mladje i vise fit od krupnih zena cak i kada to nisu...
mmm 45 god
http://1.***************/-cUXr2Zi7M5Y/UfAVHlGYqUI/AAAAAAAACcI/ZP7SYEA5V_Q/s1600/LucyLiu.jpg

Zena odlicno izgleda, ali nije ok radjati troje dece za tri godine... mislim nije dobro za decu
moji imaju 20 i 17 i ne treba mi nikakav izgovor... nemam nikakve probleme sa tezinom i ne mislim da mi je neophodno da imam plocice na stomaku da bi bila zadovoljna sobom

44031_maria-king_300x0.jpg

Koji je vaš izgovor što niste fitnes modeli? Nevezano porodilje-neporodilje?
Jeste lenje, kao zadovoljne sobom, nemate vremena ili vam nije do života?
Da li je ovo licemerko qrčenje ili dobra namera?
dok su mi deca bila mala,a ja mlada,bila sam zategnuta,u kondiciji,vezbala sam 5 puta nedeljno aerobik i posle toga teretana
sad me vadi genetika,gradjena sam ko spageta,ne gojim se preterano,nemam zelju vise da se kurcim telom.plivam tri puta nedeljno zbog ledja

Pa o čemu god da se radi u kampanji, makar reklamirali sireve, slogan ''What's your excuse?'' jeste drzak i izazivački. Upari ti sa prozivkom na fizički izgled i eto haosa.

To stoji ali bilo je puno sokantnijih stvari i kampanja, evo konkretno mene je zgrozilo kad je Peris Hilton obukla majicu sa natpisom `Stop beeing poor` i to je nesto sto zaista izaziva bijes i zasluzeno su mediji podigli frku. A zene realno cesto traze izgovore svih vrsta i svakakva opravdanja imaju spremna kada se vec zapuste. Njoj opet sve pohvale jer ovako izgledati 8 mjeseci nakon porodjaja je vise nego impresivno. Ja i dalje mislim da je ovo dobra namjera u sutini i da poziva zene da rade nesto korisno za sebe, ne konkretno u ovoj oblasti, vec u onome sto njih zanima. A eto ovu zanima fitnes pa se tom posvetila.

ma, sve to genetika i malo pažnje prema sebi

a naslovni post mislim da je opet hajka na žene: formula kako treba da izgleda žena
da bi bila svidljiva njegovom veličanstvu: mužjaq

moje je mišljenje da žene moraju da se sebi dopadnu najviše..tada svaka imenica m.roda pada ničice

Back