VMA Ginekologija

da u pravu si, zaboravila sam da su i porodica vojni osiguranici.
ali svakako stojim iza toga da nisu iskusni koliko iz pomenutih klinika...
a ovaj komentar mi nije jasan. očigledno nisi pročitala rečenicu do kraja, već si samo požurila da nekoga napenališ;)

O penalima nema ni govora, ne znam odakle ti to. Ja sam shvatila da postavljac teme treba neki hirurshki zahvat, a hirurzi na VMA su vrhunski struchnjaci, a od pre par godina je omoguceno i civilima da se kod njih leche. Jasno je da sto se ginekologije tiche ima boljih ustanova, ali ja sam govorila o hirurgiji.

O penalima nema ni govora, ne znam odakle ti to. Ja sam shvatila da postavljac teme treba neki hirurshki zahvat, a hirurzi na VMA su vrhunski struchnjaci, a od pre par godina je omoguceno i civilima da se kod njih leche. Jasno je da sto se ginekologije tiche ima boljih ustanova, ali ja sam govorila o hirurgiji.
Ovo je sigurno tačno...kod njih postoji disciplina, red i rad. A i mnogo su bolje opremljeni po pitanju tehnike od civilnih.

VMA jeste prilicno izvikana ustanova! Ja sam zena, vojni osiguranik i nisam baba, bar tako sebi ne delujem! Sto se tice bolnice-uslovi su bolji u smislu higijene i hrane, opremljenosti i velikog broja osoblja, cak nepotrebno velikog! O strucnosti bi mogli samo raspravljati o odvojenim slucajevima, jer kako ima strucnog osoblja i lekara ima i jezivo nestrucnog kao i svuda! Hirurzi na VMA su "svastari" tj. svi rade sve vrste operacija, sto ne mora nista da znaci, ali ako je u pitanju ginekoloska operacija, ja bih se odlucila za Front ili Visegradsku. Jedna stvar je sigurna da kolko para-tolko muzike, kad placas na VMA su svi ljubazni, kao i u privatnim ordinacijama, a isti ti su katstrofa kad je sve preko osiguranja!

Back