VLAŽNOST....

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Da li znate efikasan način za održavanje vlažnosti rezanog duvana ?
Ima,ono,kore od jabuke i listovi kupusa,koji se stave u kesu sa duvanom.
Ali,taj način nije posebno efikasan,mislim da postoje i bolji načini....

Šta znate o tome ?

I dalje,gde u Bg može da se nabavi hercegovački duvan
i po kojoj ceni ?

Од мог деде рођени брат је убијен од комуниста по ''ослобођењу''. Није му се знало за гроб до пре 15 година. Кад је нађен осим костију је пронађена кокарда и табакера са дуваном који је мирисао и после 50 и кусур година. Заштити га од кисеоника и биће свеж колико год треба.

Da li znate efikasan način za održavanje vlažnosti rezanog duvana ?
Ima,ono,kore od jabuke i listovi kupusa,koji se stave u kesu sa duvanom.
Ali,taj način nije posebno efikasan,mislim da postoje i bolji načini....

Šta znate o tome ?

I dalje,gde u Bg može da se nabavi hercegovački duvan
i po kojoj ceni ?

Mora se vlažiti samo tim prirodnim metodama upijanja vlage iz tih kora voćki ili povrćki i uopšte nije komplikovano. Samo staviš veliki list preko celog pakovanja duvana koji je u kartonskoj kutijici, a onda kartonsku kutijicu u kesu pa u frižider i uzimaš odatle svoje dnevne doze. Ako ga navlažiš vodom, npr. iz flašice sa rasprskivačem, postaće ljutkast i onda se od njega kašlje.

O tome gde ima da se kupi dobar duvan, odgovorila sam ti na onoj drugoj temi.

Poslednja izmena:
Mora se vlažiti samo tim prirodnim metodama upijanja vlage iz tih kora voćki ili povrćki i uopšte nije komplikovano. Samo staviš veliki list preko celog pakovanja duvana koji je u kartonskoj kutijici, a onda kartonsku kutijicu u kesu pa u frižider i uzimaš odatle svoje dnevne doze. Ako ga navlažiš vodom, npr. iz flašice sa rasprskivačem, postaće ljutkast i onda se od njega kašlje.

O tome gde ima da se kupi dobar duvan, odgovorila sam ti na onoj drugoj temi.

Upravo sam tako uradio !
Listovi kupusa,pa u frižider.

Nego,kopka me da li se ti listovi menjaju ?
Ono,baciš stare,a met'eš sveže.....

Back